Η Βίκυ Καρατζόγλου επανεμφανίζεται μουσικά μετά τον πρώτο δίσκο της και ο Γιώργος Σαμπάνης στέκεται στο πλευρό της.

Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει μουσική στο νέο τραγούδι της Βίκυς Καρατζόγλου με τίτλο «Πριν Από Σένα».

Η Βίκυ Καρατζόγλου, το χαμογελαστό κορίτσι με την κρυστάλλινη ζεστή φωνή, γεννήθηκε στη Δράμα και κατέβηκε με τόλμη και όνειρα στην Αθήνα.

Η πρώτη επαγγελματική συνεργασία της είναι δίπλα στη Γλυκερία και τον Χρήστο Νικολόπουλο, στην ιστορική «Μέδουσα». Λίγο αργότερα έρχεται, η μουσικοθεατρική παράσταση «Ήρωες» της Ελένης Γκασούκα, μαζί με τους Θανάση Αλευρά, Αντώνη Λουδάρο, Πανο Μουζουράκη, Γιώργο Μυλωνά κ.ά.

Το 2012, συμμετέχει στο δίσκο «Ονειρογραφία» του Νίκου Πλατύραχου τραγουδώντας το τραγούδι με τίτλο «Των Ονείρων Τα Παιδιά».

Ξεκινώντας με την «Περηφάνια» το πρώτο της τραγούδι της που ακούστηκε στα ραδιόφωνα, ακολουθεί το «Όνειρο», το ραδιοφωνικό hit από την πρώτη ολοκληρωμένη προσωπική της δουλειά με τίτλο «Τα Όνειρά Μου Αληθινά».

Σε αυτό το διάστημα συνέχισε με σημαντικές συνεργασίες όπως με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Δημήτρη Μπάση, Λάκη Παπαδόπουλο, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Μπάμπη Στόκα, Κώστα Λειβαδά, Γιάννη Κότσιρα κ.ά.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood Records το νέο της single με τίτλο «Πριν Από Σένα», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη, στίχους της Ελεάνας Βραχάλη και παραγωγή του Χρήστου Σούμκα.

«Άσε Με Να Φύγω» με τη Βίκυ Καρατζόγλου
από «Τα Όνειρά Μου Αληθινά»

Βίκυ Καρατζόγλου - Vicky Karatzoglou - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας