Η Prime Productions απέκτησε το νέο της σπίτι, την ολοκαίνουρια ιστοσελίδα της!

Σε μια εποχή που ο κόσμος αναζητά στα μουσικά θέλω νέα πράγματα αλλά και αληθινά που να τον εκφράζουν η Prime Productions έχει βασικό στόχο της αυτόν. Δηλαδή να δώσει κίνητρα και βήμα τόσο σε νέους καλλιτέχνες, που φυσικά έχουν τις προϋποθέσεις να σταθούν επάξια στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού, όσο και σε αναγνωρισμένους που παίρνουν την απόφαση να κάνουν κάτι έξω από τα συνηθισμένα και κατευθυνόμενα κλισέ της μέχρι τώρα πορείας τους.

Η Prime Productions θα σταθεί στο πλευρό των καλλιτεχνών που θα βοηθήσουν με τη φωνή τους και το γενικό τους σύνολο στην υποστήριξη του καλού Ελληνικού τραγουδιού και των νέων προτάσεων στο χώρο της Ελληνικής δισκογραφίας.

Εμπνευστές αυτής της προσπάθειας είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου που έχουν δείξει έμπρακτα την αγάπη τους για το Ελληνικό τραγούδι και τις αμέτρητες επιτυχίες που έχουν προσφέρει.

Από σήμερα η Prime Productions αποκτά το δικό της σπίτι, την ολοκαίνουρια ιστοσελίδα της στο www.primeproductions.gr, μέσω της οποίας μπορείτε να μαθαίνετε όλα της τα νέα και κάθε καινούρια της κυκλοφορία.

Οι καλλιτέχνες που την απαρτίζουν μέχρι στιγμής είναι οι:

  • Νίκος Κουρκούλης
  • Κώστας Καραφώτης
  • Πωλίνα Χριστοδούλου
  • Μαρίτα Χιονίδη
  • Εβίτα Σερέτη,

με τις νέες κυκλοφορίες να είναι καθ’ οδόν με αγάπη και σεβασμό στο καλό Ελληνικό τραγούδι….

Αφήστε το σχόλιό σας