5 ημέρες φωτιά

Το Primavera Festival Sound 2016 έκλεισε τις πόρτες του πριν από λίγες ημέρες, αλλά εκείνοι που είχαν την τύχη να συμμετάσχουν δεν θα ξεχάσουν τόσο εύκολα αυτό που βίωσαν στο Parc del Fòrum στη Βαρκελώνη. Η δέκατη έκτη έκδοση του φεστιβάλ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας ζωντάνεψε από χιλιάδες λάτρεις της μουσικής: ένα ακροατήριο 124 διαφορετικών εθνικοτήτων, ενώ συνολικά πουλήθηκαν πάνω από 200 χιλιάδες εισιτήρια.

Πέντε έντονες ημέρες για το φεστιβάλ που εντυπωσίασε ένα ακροατήριο τόσο διαφορετικό όσο και ευπροσάρμοστο από την άποψη του μουσικού γούστου. Αν και οι Radiohead, όπως και σε κάθε φεστιβάλ που εμφανίζονται το 2016, ήταν σίγουρα οι πιο αναμενόμενοι καλλιτέχνες, πολλοί άλλοι γέμισαν το Primavera Sound 2016 με τις εμφανίσεις τους.

Από την εναλλακτική ροκ των Dinosaur Jr., μέχρι τα electro-glitch των Moderat, περνώντας στον εικονικό καλλιτέχνη των «Beach Boys», Brian Wilson, μέχρι το punk blues/ avant rock της PJ Harvey, το Primavera Sound 2016 σημάδεψε την ιστορία του φεστιβάλ,βάζοντας ακόμα καλύτερες βάσεις για τη δέκατη έβδομη έκδοση. Μέχρι τότε, δείτε το live των Radiohead.

Αφήστε το σχόλιό σας