Την Κυριακή 1 Μαρτίου η παράσταση «Ψυχαγωγός» κάνει την πρεμιέρα της, αποκτώντας έναν χαρακτήρα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, διαθέτοντας τα έσοδα της στην ομάδα «Διαβάζω για τους άλλους».

Το δίκτυο «Διαβάζω για τους Άλλους» είναι μια μη κερδοσκοπική εθελοντική ομάδα, η δράση της οποίας στοχεύει να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες προκειμένου να ηχογραφήσουν βιβλία (για να εμπλουτιστεί η ακουστική βιβλιοθήκη των τυφλών) και να διαβάζουν λογοτεχνικά βιβλία σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση και τους σκοπούς του δικτύου θα βρείτε στα ακόλουθα links:  www.facebook.com/giatousallous και http://giatousallous.gr

Ο «Ψυχαγωγός», την Κυριακή 1 Μαρτίου και για εφτά ακόμα Κυριακές φιλοξενείται στο θέατρο ELIART και υπόσχεται να αποτελέσει μια μεταμορφωτική εμπειρία για τον θεατή, θέτοντας ευθέως ερωτήματα στο ακροατήριο με σκοπό την ανάπτυξη νέων επιγνώσεων. Πρόκειται για ένα νέο είδος θεάτρου, που μεταφέρει τους θεατές σε νέα μονοπάτια αυτογνωσίας. Οι ίδιοι οι δημιουργοί δηλώνουν:

            «Αν νομίζετε ότι έχετε ψυχαγωγηθεί μέχρι σήμερα είναι γιατί δεν έχετε συναντήσει τον Ψυχαγωγό».

            «Ο ψυχαγωγός είναι δείκτης της αλήθεια, όχι η ίδια η αλήθεια, ακόμα και αν αυτή είναι ένα ψέμα. Μέσα από τον Ψυχαγωγό οι θεατές δεν θα πιστέψουν απλά την αλήθεια, αλλά θα την βιώσουν».

            «Ένας αποκαλυπτικός μονόλογος που κάνει αναφορά σε θέματα που οι άνθρωποι δεν θέλουν να καταλάβουν καθώς κινδυνεύουν να παγιδευτούν μέσα στον ίδιο τους τον εαυτό».  

 

Συντελεστές:

Παραγωγή – Κείμενο – Σκηνοθεσία: ΑΜΚΕ Μεταμόρφωσις

Στο ρόλο του Ψυχαγωγού: Μιχαήλ Δουκάκης

Πληροφορίες:

Που: Θέατρο ELIART , Κωνσταντινουπόλεως 127, Στάση μετρό Κεραμεικός.

Περίοδος Παραστάσεων: Από  Κυριακή 1 Μαρτίου και κάθε Κυριακή για 8 παραστάσεις.

Ώρα έναρξης: 20:30 μμ

Διάρκεια παράστασης : 150’

Τιμή εισιτηρίου: 12€ & 10€ (μειωμένο)

Αφήστε το σχόλιό σας