Μέλισσες και Playmen έκαναν πρεμιέρα στο BOX Athens

Οι Μέλισσες επέστρεψαν δυναμικά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας παρουσιάζοντας ένα εκρηκτικό dance πρόγραμμα με όλες τις επιτυχίες του αλλά και αξέχαστα τραγούδια τόσο από το ελληνικό όσο και το international ρεπερτόριο. Μαζί τους εμφανίστηκαν και οι Playmen ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Το BOX ATHENS  είναι η νέα άφιξη στο νυχτερινό χάρτη της Αθήνας και αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός του φετινού χειμώνα. Πρόκειται για ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών στην οδό Πειραιώς 130, εφάμιλλο με αυτών του εξωτερικού που πραγματικά θα συζητηθεί και θα εντυπωσιάσει.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που παρευρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του BOX μεταξύ αυτών η Άννα Βίσση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο Stan, οΓιώργος Μανίκας με τη σύζυγό του Έλλη Γελεβεσάκη, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Έλλη Παπαγγελή, ο Τεό Θεοδωρίδης, η Αγνή Μάρα, ο Κωνσταντίνος Φραντζής, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Κάτια Δέδε, ο Κώστας Γκρέκας, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, η Φαίη Μακρή, ο Ηρακλής Κόζας και πολλοί ακόμα.

Μέλισσες και Playmen έκαναν πρεμιέρα στο BOX Athens

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο τα δύο αγαπημένα συγκροτήματα Μέλισσες και Playmen ενώνουν τις δυνάμεις τους χαρίζοντας ανεπανάληπτες βραδιές.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας