Μηνύματα αλληλεγγύης στον γαλλικό λαό από το κόσμο της μουσικής

Αστέρες της μουσικής και όχι μόνο μέσα από τα social media στέλνουν μηνύματα αλληλεγγύης στον γαλλικό λαό για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που αιματοκύλησαν τη γαλλική πρωτεύουσα, βύθισαν σε πένθος όλο τον πλανήτη. Το hastag #prayforparis να κυριαρχεί σε isntagram και twitter. «Προσευχηθείτε για το Παρίσι».

«Οι προσευχές και οι σκέψεις μου είναι στις οικογένειες αυτής της φρικτής τραγωδίας»,έγραψε ο Justin Bieber και ανέβασε μία φωτογραφία με τον πύργο του Άιφελ που παραπέμπει στο σήμα της ειρήνης.

Ο Σάκης Ρουβάς θέλοντας να τονίσει την αλληλεγγύη του στον γαλλικό λαό, ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει ένα πρόσωπο να δακρύζει και από κάτω αναγράφει την ημερομηνία των τραγικών επιθέσεων «13 Νοεμβρίου 2015». «Προσευχόμαστε για το Παρίσι, δεν φοβόμαστε», έγραψε ο Έλληνας σταρ, ανεβάζοντας τη φωτογραφία.

View this post on Instagram

#PrayForParis #notafraid #porteouverte

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

 

View this post on Instagram

#prayforparis …

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

View this post on Instagram

#PrayForParis

A post shared by #IamREC (@recband) on

View this post on Instagram

#prayforparis

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

View this post on Instagram

#PrayForParis

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

View this post on Instagram

#prayforparis

A post shared by Anastacia (@anastaciamusic) on

View this post on Instagram

Our thoughts and prayers are with Paris X

A post shared by Florence Welch (@florence) on

Μεταξύ των πολλών μηνυμάτων αλληλεγγύης αξίζει να αναφερθεί και αυτό του πρώην άσου του ποδοσφαίρου,David Beckham, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία με τον πύργο του Άιφελ γράφοντας: «Καθώς ο ήλιος ανατέλλει σε αυτή την όμορφη πόλη, θυμόμαστε τον κόσμο που έχασε τη ζωή του και τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η σκέψη μας είναι με όλους εσάς. Προσευχόμαστε για το Παρίσι».

Αφήστε το σχόλιό σας