Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης ενώνουν αυτό το χειμώνα φωνές και δυνάμεις και εγκαινιάζουν ένα νέο χώρο διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

Καθώς το καλοκαίρι οδεύει πλέον προς το τέλος τους, γίνονται εντονότερες οι συζητήσεις γύρω από τα μουσικά σχήματα που θα φιλοξενήσουν την προσεχή σεζόν τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, κατά κύριο λόγο και πληθαίνουν οι συμφωνίες μεταξύ των καλλιτεχνών.

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί τον τελευταίο γύρω από μία πιθανή επικείμενη συνεργασία του Γιώργου Τσαλίκη σε κέντρο ιδιοκτησίας της οικογένειας Πολίτη αποδείχθηκε εν μέρει αληθινή, όμως το ίδιο δε συνέβη και με τα υπόλοιπα ονόματα των καλλιτεχνών.

Τελικά, ο Γιώργος Τσαλίκης, μετά από 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο «Caramela», κρατώντας τα «προπύργια» της νυχτερινής διασκέδασης, αυτό το χειμώνα αναμένεται να ενώσει τις  δυνάμεις του με τον Πάνο Καλίδη, σε ένα σχήμα – εγγύηση για την άνοδο του…  «θερμομέτρου».

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης, μάλιστα, πρόκειται να εγκαινιάσουν ένα νέο χώρο διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα. Το «Central Live Clubbinhg», το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζονται θα στεγάζεται στο ίδιο κτήριο με το «Club 22», όπου εμφανίζεται τις τελευταίες σεζόν ο Πάνος Κιάμος, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Η έναρξη των εμφανίσεων τους στο  «Central» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας