Άλλη μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στο «Posidonio» οδεύει προς το τέλος της και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τους συνεργάτες ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το αθηναϊκό κοινό!

Από το Μάρτιο του 2013, όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του «Posidonio», οι εμφανίσεις του στο «ναό της διασκέδασης» γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Με σχεδόν αδιάλειπτες παρουσίες στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, καθώς τις περισσότερες φορές μεσολαβούσαν διακοπές λίγων εβδομάδων, ο ταλαντούχος τραγουδιστής παρουσίασε μέσα σε αυτό το διάστημα τρία διαφορετικά σχήματα, τα οποία κέρδισαν την προτίμηση του κοινού.

Στο τρέχον πρόγραμμα που έχει «ανέβει» από τις 25 Απριλίου στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρoύ βρίσκονται οι Ελεάνα ΠαπαϊωάννουΝικηφόρος, Φανή Αβραμίδου, ΠάριςJosephineΒαλένθια Διγενή και Haris Mos, ενώ  από τα τέλη Ιουνίου στην παρέα τους προστέθηκε και ο Λευτέρης Κιντάτος, γνωστός από τη φετινή συμμετοχή του στο τηλεοπτικό talent show του «The Voice».

Ένα από τα πιο επιτυχημένα καλλιτεχνικά προγράμματα αυτής της σεζόν οδεύει προς το τέλος των εμφανίσεών του, καθώς την Κυριακή 3 Αυγούστου αναμένεται να «πέσει» η αυλαία για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους συνεργάτες τους.

Όσον αφορά το πότε θα είναι το επόμενο ραντεβού του αγαπημένου τραγουδιστή με το αθηναϊκό κοινό, μείνετε συντονισμένοι στο Hit-Channel για περισσότερα!

Αφήστε το σχόλιό σας