Η ώρα που ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Παντελής Παντελίδης θα αποχαιρετήσουν το αθηναϊκό κοινό πλησιάζει. Πότε ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις τους;

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Παντελής Παντελίδης αυτή την άνοιξη βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του «Teatro» σε μία συνεργασία που ενθουσίασε το κοινό τους από το πρώτο άκουσμα και αγκαλιάστηκε θερμά και στην πράξη.

Το νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Ποσειδώνος κάθε βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου αποτελούσε τη νούμερο ένα προτίμηση του αθηναϊκού κοινού, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του σχήματος να μη σταματούν στις 10 αρχικά προγραμματισμένες, αλλά να δίνεται μία έξτρα παράταση δύο εβδομάδων.

Τελικά, το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πλούταρχου και του Παντελή Παντελίδη στη σκηνή του «Teatro» τελειώνει το Σάββατο 7 Ιουνίου.

Σημειωτέον, στο πλευρό τους όλο αυτό το διάστημα εμφανίστηκαν επίσης μεταξύ άλλων η Ελισάβετ Σπανού, η Θωμαή Απέργη και ο Στέλιος Λεγάκης.

Παρ’όλα αυτά, η κοινή πορεία των δύο καλλιτεχνών δε σταματά εδώ, καθώς σε λίγες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο καινούριο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου, με τίτλο «Ναρκοπέδιο», το οποίο θα υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά ο Παντελής Παντελίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας