Οι Onirama θα συνεχίσουν να κινούνται με «ταχύτητες μεγάλες», αφού με κολλημένο το γκάζι βάζουν πλώρη για νέες επιτυχίες.

Οι Onirama είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τις μουσικές προτιμήσεις με το νέο τους single!

Τους προηγούμενους μήνες το συγκρότημα έβαλε… «φωτιά στα φρένα» με αφορμή τη διασκευή του στο αγαπημένο τραγούδι «Το Μηδέν» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου και στίχους Λάκη Λαζόπουλου.

Οι Onirama μηδενίζουν τη ζωή
με το video clip από «Το Μηδέν»

Μία electro swing και funky διασκευή που επιμελήθηκαν οι Alex Simon Papaconstantinou και Alex Leon και ξεχώρισε για το ιδιαίτερο αυτό χρώμα της, με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί έως την κορυφαία τετράδα του ραδιοφωνικού airplay για το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το ύφος δεν ήταν το μόνο στοιχείο χάρη στο οποίο κέντρισε την προσοχή η τελευταία επιτυχία του γκρουπ. Κοινός παρονομαστής σε κάθε δράση των Onirama, είτε πρόκειται για κυκλοφορία είτε για εμφάνιση πάνω στη σκηνή, είναι η αστείρευτη ενέργεια και η πηγαία αισιοδοξία που τους διακατέχει.

Στο κατώφλι της έναρξης των ζωντανών εμφανίσεών τους στο «Άνοδος», με ένα απρόσμενο σχήμα όπου θα συμμετέχει ως guest ο Χρήστος Κυριαζής και θα συμπληρώνουν την ομάδα οι Stereo Soul και ο Alex Leon, μαθαίνουμε ότι οι Onirama θα συνεχίσουν να κινούνται με… «ταχύτητες μεγάλες».

Onirama, Χρήστος Κυριαζής
& Stereo Soul σε ένα υπέροχο video
για τις εμφανίσεις τους

Με κολλημένο το γκάζι, λοιπόν, είναι καθ’ οδόν το καινούριο single της μπάντας του Θοδωρή Μαραντίνη. Ο τίτλος είναι «Ποτέ Δεν Ξέρεις» και θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

Μείνετε συντονισμένοι!

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας