Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον Post Malone.

Ο Post Malone, ο πολυπλατινένιος καλλιτέχνης που γράφει ιστορία, πραγματοποίησε το καλύτερο ντεμπούτο από άλμπουμ για το 2018 με το δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο του, «beerbongs & bentleys», που κυκλοφόρησε στις 27 Απριλίου μέσω της Republic Records / Universal.

Το «beerbongs & bentleys» έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του αμερικανικού «Billboard 200» και κατέρριψε τα ρεκόρ αναπαραγωγών πρώτης ημέρας και εβδομάδας στο Spotify παγκοσμίως.

Η συνολική κατανάλωση του άλμπουμ ξεπέρασε τις 461.000, με φυσικές πωλήσεις 153.000 σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο Post Malone συνέτριψε τις επιδόσεις για τα περισσότερα streams κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, μετρώντας 431 εκατομμύρια streams στις Ηνωμένες Πολιτείες και 675 εκατομμύρια streams παγκοσμίως, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 384 εκατομμυρίων streams που είχε σημειώσει ο Drake με το mixtape «More Life» το 2017.

Αυτή τη στιγμή, τα 18 τραγούδια του «beerbongs & bentleys» βρίσκονται όλα στο Top 200 του ελληνικού Spotify και μαζί με το «Congratulations» και το «I Fall Apart» από το «Stoney», ο Post Malone καταλαμβάνει τον εντυπωσιακό αριθμό των είκοσι θέσεων.

Και τα 18 τραγούδια του «beerbongs & bentleys» εμφανίζονται επίσης στο «Hot 100», έχοντας θέσει νέο ρεκόρ για τα περισσότερα τραγούδια που βρίσκονται ταυτόχρονα στο Top 20 αλλά και στο Top 40 του συγκεκριμένου chart.

Τέλος, ο δίσκος του «Stoney» (2016) επέστρεψε στο Top 10 του «Billboard 200», καθιστώντας τον Post Malone τον πρώτο καλλιτέχνη με δύο άλμπουμ ταυτόχρονα στην κατάταξη μετά τους Linkin Park, τον Αύγουστο του 2017.

Ο Post Malone θα διεκδικήσει 13 βραβεία στα «Billboard Music Awards 2018», στις 20 Μαΐου, μεταξύ των οποίων προτείνεται για τα κορυφαία βραβεία της βραδιάς:

Ο «Κορυφαίος Καλλιτέχνης», ο «Κορυφαίος Καλλιτέχνης στο Top 100», ο «Κορυφαίος Ραπ Καλλιτέχνης» και για το «Κορυφαίο Άλμπουμ στο Billboard 200» μαζί μαζί με δύο υποψηφιότητες στην κατηγορία «Top Streaming Song (Audio)».

 

Αφήστε το σχόλιό σας