Ο Πάνος Κιάμος κυκλοφορεί την καινούρια δισκογραφική δουλειά του και μας δίνει μία πρόγευση ενός από τα νέα τραγούδια του!

Ο Πάνος Κιάμος πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο single του «Δεν θέλω επαφή», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, μία μπαλάντα που αποτελεί τον προπομπό της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς του.

Ένα πρώτο δείγμα που αποδείχθηκε καθηλωτικό και αφήνει τις καλύτερες υποσχέσεις για τη συνέχεια μετά το δίσκο των μεγάλων hits «Κρύσταλλα». Το νέο άλμπουμ του τραγουδιστή των επιτυχιών αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και παίρνει την ονομασία του από τον προάγγελό του, το πρώτο κομμάτι που ακούσαμε και μας προϊδέασε, το «Δεν θέλω επαφή».

Στο δίσκο θα περιέχονται μεταξύ άλλων και 4 τραγούδια με την υπογραφή του επιτυχημένου συνθέτη και παραγωγού Τόνι Μαυρίδη.

Η δισκογραφική εταιρεία στης οποίας το δυναμικό ανήκει ο Πάνος Κιάμος, η Cobalt Music, μας δίνει σήμερα (17/10) μία μικρή γεύση ενός ακόμα μουσικού κομματιού από το επερχόμενο cd του καλλιτέχνη. Τίτλος του «Πόσο λίγο μ΄αγαπάς».

Μπορεί ως τη Δευτέρα να είναι… αγνώστου πατρός καθώς δεν έχουν αποκαλυφθεί οι δημιουργοί του, όμως εσείς μπορείτε να ακούσετε ένα μικρό απόσπασμά του πατώντας στην παρακάτω εικόνα…

(Όσοι δεν μπορείτε να δείτε το απόσπασμα πατήστε εδώ)

Αφήστε το σχόλιό σας