Στις 26.5 το Ποσειδώνιο ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, έπειτα από μία προηγούμενη υπέρπετυχημένη σεζόν. Αυτή τη φορά στο τιμόνι του μεγάλου καραβιού, ο Λευτέρης Πανταζής!

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου όπου διοργανώθηκε για να παρουσιαστεί το φετινό σχήμα στο μεγάλο μαγαζί της παραλιακής, το Ποσειδώνιο. Για το καλοκαίρι του 2017 πρώτο όνομα ο Λευτέρης Πανταζής κι από κάτω του πολλοί νέοι μεν, αλλά επαγγελματίες τραγουδιστές δε.

Ο Δημήτρης Αβρομόπουλος, που τον γνώρισε ο περισσότερες κόσμος φέτος μέσα από το τηλεοπτικό μουσικό παιχνίδι, Rising Star, αναλαμβάνει τα “χρέη” του δεύτερου ονόματος. Όμως έχει δείξει ότι με όπλο τη δουλειά, αλλά και τη ξεχωριστή λαϊκή του φωνή, θα τα καταφέρει να σταθεί επάξια, πλάι στο μεγάλο Λευτέρη Πανταζή.

Το σχήμα πλαισιώνουν όμορφες φάτσες και παιδιά με πολύ μεράκι γι’αυτό που κάνουν κι αγαπούν, που είναι η μουσική. Νέοι τραγουδιστές κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις αθηναϊκές νυχτερινές πίστες και το καλοκαίρι αυτό θα δείξουν ότι μπορεί ένα νεανικό σχήμα να κάνει το χαμό που του αρμόζει… Η Μαρία Κορέλλι κι ο Βασίλης Άνης που για δεύτερη φορά βρίσκονται κάτω από τη στέγη του Ποσειδωνίου κι έχουν πάρει τον αέρα που χρειάζεται για ένα τέτοιο μαγαζί, είναι έτοιμοι κι έχουν να μας πουν πολλά. Μαζί τους θα είναι η Νάιρα Αλεξοπούλου κι η Τζωρτζίνα Νικάκη, ενώ το βήμα δίνεται και σε τρεις τραγουδιστές που τους είδαμε στο Rising Star κι έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μιλάμε για την Έλενα Παναγιωτίδου και το Στέλιο Τσάκωνα, αλλά και τον Μάνο Παπαγιαννάκη! Επίσης η Μαριλένα Animado θα πλαισιώσει με το pop ύφος της τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, ενώ η Δέσποινα Τάτα που τη γνωρίσαμε μέσα από το The Voice, θα δώσει κι αυτή το δικό της στίγμα.

Ένα εξ’ολοκλήρου νεανικό σχήμα που έχει βρει τη συνταγή διασκέδασης για το καλοκαίρι και με προσιτές τιμές που ο κόσμος θα βγει να διασκεδάσει και να ξεχάσει τα προβλήματα του, με έναν Λευτέρη Πανταζή να το στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Δηλώσεις | Ηρώ Τζημίκα

Πάμε να δούμε τι μας είπαν μερικοί από αυτούς στις αποκλειστικές δηλώσεις:

Είμαστε στο Ποσειδώνιο και θα γίνει χαμός σε λίγες μέρες… 

Λευτέρης Πανταζής: Κι ακόμα σκέψου δεν έχουμε δώσει τίποτα. Ένα ελληνάδικο, διασκεδαστήριο που το μετατρέπουμε έτσι ώστε ο κόσμος να ξεχάσει τα προβλήματα του. Πρέπει όταν βγαίνει να περνάει καλά γιατί έχουμε τόσο γκρίζο στη ψυχή μας που πρέπει να το αλλάξω με φως και ήλιο!

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Ακριβώς Ηρώ μου, βρισκόμαστε στο Ποσειδώνιο για μένα τέταρτη σεζόν! Αυτή τη σεζόν όμως έχω μεγαλύτερες ευθύνες, αλλά έχω και την τιμή να συνεργαστώ με τον εξαίρετο Λευτέρη Πανταζή. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν πολλές φορές και φυσικά γνωρίζουμε τη συνταγή της διασκέδασης που θα κάνει όλο τον κόσμο να περάσει καλά.

Πολλά νέα παιδιά σε αυτό το σχήμα, αλλά παράλληλα όλοι επαγγελματίες. Πώς το βλέπετε; 

Λευτέρης Πανταζής: Τα νέα παιδιά είναι και το κλειδί φέτος που με έκανε να δεχτώ αμέσως να έρθω στο μαγαζί. Πάντα συνεργάζομαι έτσι κι αλλιώς με νέους κι έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετοί! (γέλια) Από δύο χρονών τραγουδάω για να καταλάβεις! (γέλια) Εύχομαι να ξεκινήσουν δυνατά για όλους και να κάνουν ζηλευτές καριέρες… Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα’μαι αυτό το καλοκαίρι στο Ποσειδώνιο!

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Ναι, πολλά νέα παιδιά που γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας πολύ καλά και το κλίμα τώρα είναι πολύ οικογενειακό κι όμορφο. Πιστεύω θα είναι ένα δεμένο σύνολο που θα αποδώσει σωστά.

Marilena Animado:  Είμαστε πολλά νέα παιδιά κι αυτό είναι πολύ καλό διότι δίνεται επιτέλους ένα βήμα στο να δείξουν νέοι άνθρωποι το ταλέντο τους και να πάνε παρακάτω. Θα τα φέρουμε σίγουρα εις πέρας κι όλα θα πάνε τέλεια! Θα πειραματιστώ κιόλας στη σκηνή στο λίγο ελαφρολαικό, εκτός του pop που είναι το κύριο στοιχείο μου, οπότε πάμε να το δούμε!

Μαρία Κορέλλι: Φέτος ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα από ότι το περσινό που ήμασταν μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα. Τεράστια εμπειρία του να δουλεύεις με τέτοια ονόματα και φυσικά συνεχίζουμε και φέτος αυτή τη φορά με τον Λευτέρη Πανταζή. Προχωράμε με πολλά νέα παιδιά και νομίζω ότι κάθε ένας, από αυτό όλο εκπληρώνει ένα μεγάλο όνειρό του.

Βασίλης Άνης: Δεύτερη σεζόν και τρέχουμε για να προλάβουμε. Πρώτος ο Λευτέρης Πανταζής με παιδιά που ξεκινάνε τώρα, αλλά όλοι καλές φωνές που θα τα καταφέρουν άψογα! Τα μεγαλύτερα ονόματα έχουν βγει από αυτό το μαγαζί, οπότε δεν μας σταματάει τίποτα και προχωράμε δυνατά.

Πώς θα κερδίσετε τον κόσμο φέτος και σε μία δύσκολη, όσον αφορά τη διασκέδαση, νυχτερινή Αθήνα;

Λευτέρης Πανταζής: Ο Λευτέρης Πανταζής μπορεί να είναι καπετάνιος, αλλά ένας καπετάνιος δεν κάνει τίποτα χωρίς το εκλεκτό προσωπικό του. Δεν θα φοβηθούμε τίποτα και πάμε να κερδίσουμε παιδί μου! (γέλια) Καταρχάς έχουμε και τη βοήθεια του επιχειρηματία ο οποίος είπε ότι δεν θέλω το ποτό να είναι ακριβό, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να έρθει να διασκεδάσει.

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίηθηση κι αυτό που θα δείξουμε στον κόσμο, όταν αυτός φύγει από εδώ, να φύγει χαρούμενος και να το πει παραέξω ότι πέρασε ωραία. Έτσι θα φτιαχτεί μια πετυχημένη πορεία.

Marilena Animado: Νέα παιδιά, νέο αίμα, οπότε αυτό σηκώνει και νέες ιδέες. Βέβαια έχουμε τον Λευτέρη Πανταζή που είναι μία τεράστια κατηγορία μόνος του…. Αυτό λέει πολλά νομίζω.

Μαρία Κορέλλι: Η αλήθεια είναι ότι με τον Λευτέρη Πανταζή δεν έχω ξαναδουλέψει, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα κι ότι είναι τρομερός άνθρωπος κι εκπληκτικός σε αυτό που κάνει. Οπότε η μία συνταγή είναι σίγουρο ο ίδιος, στο ότι θα πάει καλά το φετινό σχήμα. Δίνει ευκαιρίες σε νέους καλλιτέχνες κι όπως λέει χαρακτηριστικά, άντρες-γυναίκες είμαστε το χαρέμι του! Επίσης έχουμε από πίσω μας τον κ.Κοντόπουλο είναι με κεφαλαία επιχειρηματίας κι επιχειρεί να δώσει έναυσμα σε τραγουδιστές που υπάρχει βάση και δομή και να το πάει παρακάτω!

Βασίλης Άνης: Περνάμε δύσκολες εποχές, αλλά όταν από ένα μαγαζί όπως είναι το Ποσειδώνιο, που προσφέρει τη διασκέδαση σε προσιτές τιμές, νομίζω δεν θα υπάρχει κανένα θέμα κι ο κόσμος θα έρθει εδώ να δώσει τα χρήματά του, θα περάσει καλά, χωρίς να χρειαστεί να σκεφτεί ότι του έφυν

Τι άλλο να περιμένουμε από εσάς; 

Λευτέρης Πανταζής: Έρχεται καινούργιος δίσκος που κυκλοφορεί σε δέκα μέρες από τη Heaven Music. “Ελεύθερος κι ωραίος” σε παραγωγή Χριστόδουλου Σιγανού”. Αισθάνομαι κιόλας και νιώθω ότι τώρα ξεκινάω! (γέλια) Πάμε δυναμικά!

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Πέραν το ότι έχω κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου, θα έρθουν σύντομα πολλά κι όμορφα πράγματα πλάι με αγαπημένους συνεργάτες και φίλους. Πολλά ευχαριστώ στον κ. Κοντόπουλο για τη συνεχή του στήριξη, αλλά και τον αγαπημένο συνεργάτη που είναι πάντα δίπλα μου, Νάσο Δέξη.

Marilena Animado: Σε λίγο καιρό βγαίνει επιτέλους το πρώτο μου προσωπικό single από την Panik Records. Θα είναι σε συνεργασία με τους Diveno και τους Playmen. Ετοιμαστείτε για χορό και πολύ καλοκαιρινούς ρυθμούς. Επίσης θα είμαι backstage reporter της Amita Motion στο νέο project “back2bands”…

Μαρία Κορέλλι: Εγώ θα βρίσκομαι εδώ για δεύτερη σεζόν κι είμαι πολύ ευχαριστημένη γι’αυτό, αλλά παρόλα αυτά σιγά, σιγά ετοιμάζω το δικό μου τραγούδι! Θα δισκογραφικό κι εγώ άμεσα θέλω να πιστεύω, αλλά θέλω να είναι έτοιμο και πάνω σε εμένα αυτό που θα παρουσιάσω, γι’αυτό και το καθυστέρησα!

Βασίλης Άνης: Τρέχουμε με διάφορες εμφανίσεις γενικότερα, είμαστε εδώ και φυσικά μέσα στον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει και το νέο μου τραγούδι από την Epic Music. Να το περιμένετε με ανυπομονησία!

Αφήστε το σχόλιό σας