Πόσα likes αξίζει η ζωή μου;

-

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ;

Με μία πρωτότυπη ιδέα προώθησαν οι The Chainsmokers το ολοκαίνουριο τραγούδι τους.

Το αμερικανικό μουσικό δίδυμο ανάρτησε σε ένα τεράστιο banner στην Times Square της Νέας Υόρκης που έγραφε το εξής: «Πόσα likes αξίζει η ζωή μου;»

Η κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους «Memories… Do not Open» ξεπέρασε εμπορικά όλες τις προβλέψεις με αστρονομικά νούμερα σε ψηφιακές αλλά και φυσικές πωλήσεις. Μέσα σε 24 μήνες, έχει σημειώσει δέκα δισεκατομμύρια streams, έξι δισεκατομμύρια προβολές στα βίντεο, ενώ πάνω από δύο εκατομμύρια εισιτήρια κόπηκαν στις περιοδείες τους.

Οι The Chainsmokers, παρόλο που ήταν απασχολημένοι με την παγκόσμια περιοδεία τους καθώς γυριζαν τα στάδια σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη, βρήκαν τον χρόνο που χρειάζεται για να φτιάξουν ένα νέο τραγούδι για το 2018, το οποίο ονομάζεται «Sick Boy».

Μαζί με την αλλαγή του λογοτύπου τους, το 2018 δείχνει μία ελαφρώς νέα μουσική κατεύθυνση για τους Chainsmokers, κάνοντας τον ήχο τους πιο ραδιοφωνικό και δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη γραφή τραγουδιών και όχι στο EDM ύφος που μας συστήθηκαν.

Το «Sick Boy» προσεγγίζει την pop με ένα δικό τους φρέσκο τρόπο, φιλοδοξώντας να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό. Παρόμοια στροφή δοκίμασαν με επιτυχία και μεγάλα ονόματα όπως οι Daft Punk αλλά και πιο πρόσφατα ο Calvin Harris.

Ακούστε το “Sick Boy” των The Chainsmokers

The Chainsmokers - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας