Νέα σεζόν, νέο τραγούδι από τους KINGS.

Οι KINGS επιστρέφουν δυναμικά στη δράση και κυκλοφορούν το νέο τραγούδι τους με «Πώς Να Φύγω».

Για έναν ακόμη Νοέμβριο, οι «βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας έρχονται με μία καινούργια μουσική πρόταση που θα κερδίσει σίγουρα μία θέση στις προτιμήσεις μας.

Οι KINGS δεν ξεκινούν να γράφουν απλά μία νέα σελίδα στην επιτυχημένη πορεία τους στα μουσικά δρώμενα, η οποία απαρτίζεται από αλλεπάλληλες επιτυχίες και δεκάδες εκατομμύρια προβολές σε κάθε video clip τους.

Το νέο τραγούδι των KINGS με τίτλο «Πώς Να Φύγω» σηματοδοτεί την έναρξη ενός ολοκαίνουργιου κεφαλαίου, καθώς θα αποτελέσει την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του αγαπημένου συγκροτήματος με το ανανεωμένο σχήμα του.

Η Εμμανουέλα είναι πλέον η νέα «βασίλισσα» των KINGS, η νέα γυναικεία φωνή που θα συνοδεύει τις ρίμες του Γιάννη Ρουσσουνέλου και τις μουσικές του Teo Τζίμα.

Οι KINGS φρόντισαν να έχουν μία ομαλή μετάβαση από τη μία εποχή στην άλλη. Πριν την αποχώρηση της Antonella, η Εμμανουέλα συμμετείχε στη διασκευή της γνωστής επιτυχίας «Σοκολάτα» του Σαρμπέλ και εμφανίστηκε μαζί με το γκρουπ στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2018 .

Το νέο τραγούδι «Πώς Να Φύγω» των «βασιλιάδων» θα κυκλοφορήσει εντός του Νοεμβρίου από τη Minos EMI / Universal, σε παραγωγή της Epic Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας