Το νέο iPhone φημολογείται πως θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών, πως όμως μπορεί να μοιάζει;

Η Apple μπορεί να αναπτύσσει ένα μεγαλύτερο iPhone αργότερα μέσα στο έτος, αλλά ο σχεδιαστής Federico Ciccarse δεν μπορεί να περιμένει και φαντάζεται πως μπορεί να μοιάζει ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη.

Ο Ciccarse δημιούργησε μια σειρά από concept φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πως θα μπορούσε να μοιάζει το iPhone αν μεγαλώσει σε μέγεθος. Τον περασμένο μήνα, η Wall Street Journal ανέφερε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει δύο νέα iPhones κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2014, ένα με μια οθόνη μεγαλύτερη από 4,5 ίντσες και ένα με οθόνη μεγαλύτερη από 5 ίντσες. Τα σημερινά iPhone 5S και 5C έχουν οθόνες που μετρούν 4 ίντσες διαγώνιο.


Η παρακάτω εικόνα είναι το όραμα του Ciccarese για ένα iPhone με οθόνη 5,5 ιντσών (1.568 x 878 pixels), καθώς και ένα με 4.7 ιντσών οθόνη (1.338 x 750). Το 4 ιντσών iPhone 5S (1.138 x 649) εμφανίζεται στα αριστερά.

iPhone6 concept photos

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες στο slider στην αρχή του άρθρου, ο σχεδιαστής Federico Ciccarse επέλεξε να δώσει τις ιδέες του μια κυρτή πλάτη, παρόλο που η Wall Street Journal ανέφερε τα επόμενα μοντέλα θα είναι επίπεδα.

Αφήστε το σχόλιό σας