Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική «Τι Έχει Μείνει Απ’ Τη Φωτιά»: Πορτοκάλογλου και Μαχαιρίτσας συμπράττουν δισκογραφικά

«Τι Έχει Μείνει Απ’ Τη Φωτιά»: Πορτοκάλογλου και Μαχαιρίτσας συμπράττουν δισκογραφικά

-

Δες και αυτά

Ένα ερώτημα που εξακολουθεί να μένει ανοιχτό για όλους.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας επισφραγίζουν τη συνεργασία τους επί σκηνής ηχογραφώντας σε ντουέτο το τραγούδι «Τι Έχει Μείνει Απ’ Τη Φωτιά».

Έχοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, άφησαν το στίγμα τους σε εκείνη την δεκαετία με τα δυο ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Τερμίτες και τους Φατμέ που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές.

Από την δεκαετία του ’90, που συνεχίζουν πια μόνοι τους, μέχρι και σήμερα δεν έχουν πάψει ποτέ να είναι ανήσυχοι και δημιουργικοί τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά και έχουν συνεργαστεί με μια ευρύτατη γκάμα παλιότερων και νέων καλλιτεχνών.

Ποτέ όμως μεταξύ τους. Μέχρι σήμερα.

Αυτό το χειμώνα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου αποφασίζουν επιτέλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και οι παράλληλοι δρόμοι τους να συναντηθούν από τις 30 Νοεμβρίου στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

Νίκος Πορτοκάλογλου - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Μιρέλα Πάχου - Steve Tesser - Hit Channel

Στο στούντιο ξεκίνησαν ήδη τη συνεργασία τους διασκευάζοντας και τραγουδώντας μαζί ένα παλιό εμβληματικό τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου, που δίνει το κεντρικό μήνυμα και τον τίτλο της παράστασης.

Ένα ερώτημα που εξακολουθεί να μένει ανοιχτό για όλους – παλιούς και νεότερους – στην ταραγμένη εποχή μας: «Τι Έχει Μείνει Απ’ Τη Φωτιά;»

To video clip του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο Φώτης Φωτόπουλος και εμφανίζεται επί της οθόνης όλη η ομάδα που θα συνοδεύει το Νίκο Πορτοκάλογλου και το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στις εμφανίσεις τους: Η Μιρέλα Πάχου, ο Steve Tesser και οι υπόλοιποι μουσικοί

Κυκλοφορεί από τη Heaven Art, τη νέα δισκογραφική ετικέτα της Heaven Music του ομίλου Antenna.

 

Αφήστε το σχόλιό σας