Η Kovacs μπήκε για τα καλά σε ελληνικό κλίμα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου ταξιδιού της στην Αθήνα.

Η Kovacs κάθεται στο «Πουφ» μαζί με το Λάμπρο Φισφή.

Η Ολλανδή σταρ της διεθνούς εναλλακτικής pop σκηνής και πολύ αγαπημένη του ελληνικού κοινού, κάνει -αποκλειστικά στο «Πουφ»- μια μικρή, αλλά πολύ έντονη εμφάνιση, για να δοκιμάσει πρώτη φορά κοκορέτσι, χωρίς να… γνωρίζει από τι φτιάχνεται, αλλά και ρακί.

Η τραγουδίστρια – ξωτικό διηγείται στον παρουσιαστή Λάμπρο Φισφή ιστορίες από την εφηβεία της, τις τραγουδίστριες θρύλους που την εντυπωσίαζαν (spoiler: η Tina Turner πρώτη από όλες) και το πρώτο τραγούδι που έγραψε κλεισμένη στο δωμάτιό της από θυμό για τους γονείς της.

Η Kovacs, από την οποία αυτόν τον καιρό ακούμε στο repeat το «It’s The Weekend» και το «Mama & Papa» από το άλμπουμ «Cheap Smell» (Warner Music / Cobalt Music), τραγουδάει ανατριχιαστικά το «I’ve Seen That Face Before» της Grace Jones live στο «Πουφ» μόνο με μία κιθάρα.

Επίσης γιατί βάζει στον εαυτό της το hashtag #superzoom και πώς αυτό εφαρμόζεται στο φλερτ με τους άντρες;

Δείτε τώρα το έκτο επεισόδιο για τη δεύτερη σεζόν του «Πουφ» και σημειώστε ότι η Kovacs θα εμφανιστεί στο «Piraeus 117 Academy» στις 16 Φεβρουαρίου.

Το «Πουφ» είναι η πιο σύγχρονη εκπομπή στο ελληνικό ίντερνετ

Ανεβαίνει κάθε Παρασκευή στο λογαριασμό της Cobalt Music στο YouTube, ένα από τα ελληνικά κανάλια της πλατφόρμας με τους περισσότερους συνδρομητές, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, και κάθε φορά ένας διαφορετικός καλεσμένος «εκτίθεται» με χιούμορ, εκπλήξεις και παιχνίδια, όπως ποτέ παλιότερα.

Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας