Ποιος γνωστός καλλιτέχνης μπαίνει «ανάμεσα» στους Βασίλη Καρρά και Στέλιο Ρόκκο και στις επικείμενες εμφανίσεις τους στο «Έναστρον»;

Όπως σας ενημέρωσε το Hit-Channel πριν μερικές ημέρες σε σχετική δημοσίευσή του, ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος μετά την επιτυχημένη σύμπραξή τους τον περασμένο Μάιο στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους στην Αθήνα και στο «Έναστρον».

Στο ανατρεπτικό αυτό μουσικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις, προστίθεται ένας τρίτος – επίσης σημαντικός – καλλιτέχνης που έρχεται για να φέρει… τα «πάνω – κάτω» όχι μόνο στο νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Πειραιώς, αλλά και στην αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση. Ο λόγος γίνεται για τον Τάκη Ζαχαράτο και το αστείρευτο και παράλληλα πολύπλευρο ταλέντο του, με το οποίο αναμένεται να αφήσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στην εν λόγω συνεργασία.

Βασίλης Καρράς - Τάκης Ζαχαράτος - Στέλιος Ρόκκος HitChannel
Βασίλης Καρράς – Τάκης Ζαχαράτος – Στέλιος Ρόκκος

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο διάσημος showman συμμετέχει σε ένα παρόμοιο εγχείρημα, καθώς το χειμώνα του 2013 το κοινό της Θεσσαλονίκης είχε την ευκαιρία να τον απολαύσει μαζί με την Πέγκυ Ζήνα σε γνωστό κέντρο της πόλης.

Κατ’ αντιστοιχία με τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις του Βασίλη Καρρά και του Στέλιου Ρόκκου, οι τρεις άντρες θα πλαισιώνονται στη σκηνή από την Αμαρυλλίδα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας