Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ξάφνιασε το κοινό του με την ανακοίνωση της απόφασης που έλαβε να εγκαταλείψει τον καλλιτεχνικό τομέα. Ποιοι λόγοι τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη;

Ο Ιωακείμ Φωκάς ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους την απόφασή του να αποσυρθεί από το χώρο του τραγουδιού.

Το «Τέλεια», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, ήταν το τραγούδι με το οποίο ο Ιωακείμ Φωκάς συστήθηκε στο ευρύ κοινό και κατέκλυσε τις ραδιοφωνικές συχνότητες με τη νέα επιτυχία του που αγαπήθηκε και πολυτραγουδήθηκε.

Ανήκοντας στο δυναμικό της Spicy και πάντα με την υπογραφή του δημιουργού των μεγαλύτερων επιτυχιών κυκλοφόρησε στη συνέχεια τα singles «Δικά σου τα δικά μου» και το, πιο πρόσφατο, «Επίσης».

Την προηγούμενη σεζόν μάλιστα ο Ιωακείμ Φωκάς εμφανιζόταν μαζί με την Ελένη Χατζίδου στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Posidonio».

Ιωακείμ Φωκάς
Ο Ιωακείμ Φωκάς την περασμένη άνοιξη στη σκηνή του «Posidonio»

Ποιοι είναι οι λόγοι όμως που ώθησαν το γνωστό τραγουδιστή να λάβει την απόφαση να αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα;

Όπως είχε αποκαλύψει σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Hit-Channel πριν λίγους μήνες, ο Ιωακείμ Φωκάς μπορεί το βράδυ να έπιανε το μικρόφωνο και να τραγουδούσε στη γνωστή πίστα της παραλιακής όμως το πρωί κρατούσε στα χέρια του το νυστέρι καθώς ασκεί παράλληλα με τη μεγάλη αγάπη του, το τραγούδι, και το επάγγελμα του πλαστικού χειρουργού.

Εδώ και αρκετό καιρό λοιπόν ο τραγουδιστής μένει μόνιμα στο εξωτερικό και εργάζεται στο «χώρο που νιώθει ταγμένος» όπως δήλωσε, τη χειρουργική αποσύρεται από την καλλιτεχνική επικαιρότητα.

Επειδή όμως οι μεγάλες αγάπες δε ξεχνιούνται ο Ιωακείμ Φωκάς υπόσχεται στους φίλους του όποτε του δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιεί κάποιες συναυλίες!

Ιωακείμ Φωκάς - απόσυρση - ανακοίνωση
Η ανακοίνωση του Ιωακείμ Φωκά

«Συμπληρώνεις τα κενά μου σ’έχω κι είμαι στα καλύτερα μου…»
Θυμηθείτε την πρώτη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή, «Τέλεια»:

Αφήστε το σχόλιό σας