Ένας φίλος από τα παλιά επιβεβαιώνει ότι ο Justin Bieber και η Selena Gomez είναι πάλι ζευγάρι και θέλει να τους δει να.. παντρεύονται.

Ο Sean Kingston έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για την επανασύνδεση του Justin Bieber και της Selena Gomez.

Σε συνέντευξη στο «BBC Radio 1 8th» με τον Charlie Sloth, ο 27χρονος ράπερ ρωτήθηκε αν είναι ακόμα φίλος με τον πρώην συνεργάτη του, τον Καναδό pop star. «Ξέρεις τι είναι τόσο τρελό;  Μόλις μου έστειλε μήνυμα στο Instagram», είπε. «Yo! Στείλε μου μήνυμα! Στείλε μου μήνυμα! Μου λείπεις!», του έγραψε.

Ο Sean Kingston, φυσικά, έχει ακούσει για τις φήμες ότι ο Justin Bieber είναι ξανά μαζί με τη Selena Gomez. Ενώ οι δύο πρώην ξοδεύουν πολύ χρόνο μαζί, δεν έχουν πει ανοιχτά ότι έχουν και πάλι σχέση.

«Νομίζω ότι βρίσκεται σε ένα χώρο τώρα που θέλει απλώς πραγματικούς ανθρώπους – πραγματικούς ανθρώπους – γύρω του. Επειδή του είπα ότι η Selena ήταν καλή γι’ αυτόν και θα έπρεπε να την παντρευτεί. Όταν είσαι νέος, περνάς πράγματα. Περνάς από ανθρώπους που σε τραβάνε με αυτό τον τρόπο. Έτειναν να καταστρέφουν όσα ένιωθε. Αλλά τώρα βλέπω ότι είναι ξανά μαζί της «, δήλωσε ο ράπερ.

Τι συμβαίνει πραγματικά με τον Justin Bieber και τη Selena Gomez;

Αυτό είναι το ερώτημα που έχει τεθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα.

Ασφαλώς, ο Kingston δεν έχει μιλήσει με τον 23χρονο τραγουδιστή εδώ και τουλάχιστον ενάμισι χρόνο. «Όταν πάω στο Λος Άντζελες, θα πάω να τον δω. Έχει ένα νέο σπίτι εκεί, είναι ένας από τους πιο κοντινούς φίλους μου», εξηγεί.

Παρόλο που απομακρύνθηκαν, ο Kingston είπε για τον Justin Bieber: «Πάντα τον αγαπούσα, επειδή ποτέ δεν άλλαξε. Από το παιδί που ήταν από το Στράτφορντ μέχρι τα 100 εκατομμύρια δολάρια (περιουσία), θα είναι πάντα το ίδιο πρόσωπο για εμένα.»

Διαβάστε ακόμα: Τι οδήγησε στην επανασύνδεση
του Justin Bieber και της Selena Gomez;

Justin Bieber - Selena Gomez - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας