Παραγωγός με πολλές επιτυχίες, ο Claydee συχνά τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας. Ποιός είναι όμως πραγματικά ο Claydee Lupa;

Ξεκινώντας την καριέρα του συνεργαζόμενος με άγνωστους, για τότε, καλλιτέχνες όπως ήταν ο Νίκος Γκάνος, ο Stan και ο Reckless έδειξε τα πρώτα σοβαρά δείγματα για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει με τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και στιγμάτισαν όσους συμμετείχαν σε αυτά.  Τα «Last Summer», ‘Call me», «The End» είναι άλλωστε και κάποιες από τις πρώτες επιτυχίες του είδους στη χώρα μας δίνοντας το έναυσμα να αγκαλιάσουν την House τόσο το κοινό, όσο και οι ήδη αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και οι εταιρίες τους.

2011 – Reckless, Stan και Claydee επί το έργον

Έτσι, το τηλέφωνο του Claydee αρχίζει να λαμβάνει τις πρώτες κλήσεις από τον Σάκη Ρουβά, την Τάμτα, τους Playmen και άλλους πολλούς εν συνεχεία, σαν την Ελένη Φουρέιρα και τον Κώστα Μαρτάκη. Οι συνθέσεις του σαρώνουν στα charts και ο νεαρός παραγωγός γίνεται όλο και πιο αναγνωρίσιμος.

Claydee και Dimension-X κερδίζουν με το «Call Me» στα Mad Awards

Τότε έρχεται το επόμενο βήμα. Με την κυκλοφορία του «Deep Inside» περνάει σε άλλο επίπεδο αφού ξεκινάει να ερμηνεύει ο ίδιος τα τραγούδια του και παρουσιάζει έτσι ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο προφίλ! Κάτι που δεν γνωρίζατε είναι πως επιμελείται ο ίδιος τα βίντεο κλιπ, τις χορογραφίες, το styling, τα σκηνικά και γενικά ολο το δημιουργικό κομμάτι μιας παραγωγής από την αρχή ως το τέλος της.

Η αγάπη και οι γνώσεις του για την μουσική τον οδηγούν στην ίδρυση της D2E (Down2earth Records) η οποία πρωτοπορεί στον ελληνικό χώρο προωθώντας νέους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και βέβαια με την ετικέτα της κυκλοφορούν και τα τραγούδια του Claydee. Ένα από τα ατού της είναι η προσωπική επιμέλεια του ίδιου του ιδιοκτήτη της, προσφέροντας έτσι στο στήσιμο και την εξέλιξη ενός καλλιτέχνη.

Όλα αυτά μαζί στο σύνολο τους έφεραν μια «εξωστρέφεια» για τον ίδιο και τη μουσική του και με την μεγαλειώδη επιτυχία του «Mamacita Buena» το οποίο σπάζοντας όλα τα ρεκόρ έφτασε αισίως στα 27.000.000 προβολές στο YouTube, κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα αποτελώντας έτσι το video με τις περισσότερες προβολές για την χώρα μας,  και βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των charts ανά την Ευρώπη, ο Claydee και η Down2earth εξάγουν με επιτυχία μουσική στο εξωτερικό, κάτι πρωτόγνωρο για τη χώρα μας στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Μέχρι σήμερα αυτή η ονειρεμένη διαδρομή του έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές κοντά στον κόσμο με εκατοντάδες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και ταξίδια σε Νέα Υόρκη, Καναδά, Κύπρο, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία, Ρουμανία, Σερβία, Αλβανία και Πολωνία!

Αυτό που χρειάζεται πλέον στις αποσκευές του είναι ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ το οποίο ήδη ετοιμάζεται με τον ίδιο να περνάει αρκετές ώρες στο studio μαζί με την παρέα ξένων καλλιτεχνών στοχεύοντας σε ένα τελικό αποτέλεσμα, αντάξιο όλης της πορείας του αλλά και ακόμα παραπάνω ώστε να γίνει άλλο ένα «next step» για την καριέρα του.

Μέχρι τότε θα περιμένουμε ακούγοντας ορισμένες από τις επιτυχίες του:

[youtube id=»SQoNj3yOTK8″ width=»628″ height=»363″]

[youtube id=»hdDK96Ije88″ width=»628″ height=»363″]

[youtube id=»QSRlSST8wbI» width=»628″ height=»363″]

[youtube id=»AbVzvy7h11M» width=»628″ height=»363″]

[youtube id=»RrC1aXj230A» width=»628″ height=»363″]

[youtube id=»EJQ0rpI65c4″ width=»628″ height=»363″]

[youtube id=»ak5j5DR3P_Q» width=»628″ height=»363″]

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ