Εντυπωσιακή αλλαγή αναμένεται στην κορυφή του DJ MAG TOP 100!

Έχει απομείνει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι την ανακοίνωση της λίστας των 100 κορυφαίων DJs για το 2013 και ήδη οι φήμες για τις πρώτες θέσεις του TOP 100 οργιάζουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού που επικαλούνται πηγές από managers μεγάλων καλλιτεχνών ο καταπληκτικός Ολλανδός Hardwell είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης! Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Armin Van Buuren πέφτει στη δεύτερη θέση, ενώ την τρίτη θέση κρατάει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Avicii.

Ένα αποτελέσμα σαν αυτό δεν θα αποτελούσε και σοκ για τον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής καθώς ο Hardwell αποτελεί πλέον έναν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του είδους και η παρουσία του τον τελευταίο χρόνο είναι αντάξια του Νο1. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ίσως αποτελέσει και την ταχύτερη άνοδο που έχει γίνει ποτέ, μιας και ο 25χρονος Robbert van de Corput, όπως είναι το αληθινό του όνομα, πέρυσι σημείωσε άνοδο 18 θέσεων και βρέθηκε στο 6, από το οποίο φημολογείται πως εκτοξεύεται στο 1!

Καλές οι φήμες, όμως όλα θα ανακοινωθούν στις 19 Οκτωβρίου. Εκτός των άλλων η φετινή ψηφοφορία σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών ξεπερνώντας τις 750.000 ψήφους!

 

Αφήστε το σχόλιό σας