Ο Γιάννης Πλούταρχος αναχώρησε για μία μεγάλη περιοδεία, 40 ημερών, στις Η.Π.Α. και τον Καναδά και έχει ένα μήνυμα για το κοινό του. Δείτε το βίντεο!

Ο Γιάννης Πλούταρχος αναχώρησε για τη μεγάλη περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, ένα τουρ για το οποίο σας είχε ενημερώσει σχετικά το Hit-Channel τον προηγούμενο καιρό, όπου θα δώσει 11 μοναδικές συναυλίες στις μεγαλύτερες πόλεις των δύο χωρών.

Στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, πριν την αναχώρηση για το υπερατλαντικό ταξίδι, ο αγαπημένος καλλιτέχνης στέλνει το δικό του προσωπικό μήνυμα στο κοινό του. Μαζί με τους συνεργάτες του, διακρίνονται μεταξύ άλλων ο μαέστρος του Νίκος Τζίμας και ο συνθέτης Πάνος Καπίρης (μία από τις φωνές που τον συνοδεύουν στις καλοκαιρινές εμφανίσεις του), ο Γιάννης Πλούταρχος λέει:

«Νιώθουμε πάρα πολύ χαρούμενοι, από τη μία. Από την άλλη, εγώ προσωπικά, έχω μία μικρή θλίψη που αφήνω τους δικούς μου πίσω. Θα λείψουμε 40 ημέρες. Έχουμε να περάσουμε καλά. Πάμε να δούμε τους Έλληνες στις μακρινές αυτές πατρίδες, να τους ψυχαγωγήσουμε με όλη μας την καρδιά, όλη η ομάδα εδώ πέρα, έτσι όπως είμαστε.
Πολλά φιλιά σε όλους και καλή αντάμωση μετά από 40 ημέρες!»

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το μήνυμα του Γιάννη Πλούταρχου:

Διαβάστε εδώ περισσότερα (σταθμοί, πρόγραμμα κ.ά.) για την περιοδεία του καλλιτέχνη σε Η.Π.Α. και Καναδά!

Αφήστε το σχόλιό σας