Υπέροχες στιγμές από τις ανεπανάληπτες συνεργασίες τους θύμισαν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος συνάντησε ξανά την Πέγκυ Ζήνα επί σκηνής.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο «Vergina Theatro» της Θεσσαλονίκης, όπου έστησε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στο σημαντικό συνθέτη Γιάννη Σπανό, αλλά και με όλες τις δικές της επιτυχίες.

Τη σκυτάλη στον ίδιο χώρο παίρνει αμέσως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος από τις 28 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει μία πρωτότυπη μουσική παράσταση, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες να μπλέκονται με μοναδικές χορογραφίες.

Με αφορμή την αλλαγή των ηνίων στο «Vergina Theatro», ο Γιάννης Πλούταρχος παρακολούθησε την τελευταία εμφάνιση της Πέγκυ Ζήνα.

Η τελευταία ανέβασε επάνω στη σκηνή τον καλό φίλο και αγαπημένο συνάδελφό της για να τραγουδήσουν μαζί τη διαχρονική επιτυχία «Το Καλύτερο Παιδί» του Γιάννη Πλούταρχου και να θυμίσουν αξέχαστες στιγμές από τις ανεπανάληπτες συνεργασίες τους.

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες μοιράστηκαν για πρώτη φορά την ίδια σκηνή την άνοιξη του 2013, τραγουδώντας στο «Θέα». Τρία χρόνια αργότερα, τη σεζόν 2016 – 2017, έσμιξαν ξανά και χάρισαν μία απολαυστική σεζόν έξι μηνών στο «Posidonio».

Τον Αύγουστο του 2017, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας την υπέροχη συνεργασία τους στο «Politeia Live Clubbing».

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας αντάμωσαν πάλι στην ίδια σκηνή και η Πέγκυ Ζήνα δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο από αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Αφήστε το σχόλιό σας