Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα είχαν πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη.

Τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη άρχισαν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα, με μία μοναδική πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Αυγούστου, δίνοντας συνέχεια σε μία μεγάλη συνάντηση μεταξύ δύο μεγάλων καλλιτεχνών.

Οι δύο καταξιωμένοι ερμηνευτές μεταφέρουν την άκρως ταιριαστή συνεργασία τους στη μακεδονική πρωτεύουσα και στο «Politia Live Clubbing», έπειτα από ένα εξάμηνο αδιάλειπτης και επιτυχημένης παρουσίας στην παραλιακή, όπου κέρδισαν τις προτιμήσεις του αθηναϊκού κοινού.

Στο πλευρό τους παραμένουν οι «βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας, το συγκρότημα των Kings.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα εμφανίζονται μαζί στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η προηγούμενη συνύπαρξή τους στην ίδια σκηνή, την άνοιξη του 2013, είχε παρουσιαστεί μόνο στην Αθήνα.

Στην πρεμιέρα τους στο «Politia Live Clubbing», οι δύο αγαπημένες φωνές δημιούργησαν μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα που νοσταλγικές στιγμές και έντονα συναισθήματα, χάρη στις παλιές και νέες επιτυχίες της προσωπικές δισκογραφίας τους.

Στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασε και ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος θα συνοδεύει το χειμώνα τον Γιάννη Πλούταρχο στο «Φωταέριο».

Δείτε οπτικοακουστικό υλικό από την έναρξη των εμφανίσεων του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυ Ζήνα στη Θεσσαλονίκη παρακάτω:

Η έναρξη του Γιάννη Πλούταρχου:

Ο Γ. Πλούταρχος τραγουδά τη νέα επιτυχία του «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου»:

Η στιγμή όπου οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται το μικρόφωνο στη σκηνή:

Η έναρξη της Π. Ζήνα:

Η Π. Ζήνα σε αγαπημένες επιτυχίες της:

 

Αφήστε το σχόλιό σας