Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα ρίχνουν την «αυλαία» της επιτυχημένης συνεργασίας τους.

Μία μεγάλη συνάντηση μεταξύ δύο μεγάλων καλλιτεχνών ολοκληρώνεται. Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα τερματίζουν τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από μία καταπληκτική σεζόν στην Αθήνα, όπου αποτέλεσαν μία από τις κορυφαίες επιλογές διασκέδασης του κοινού επί έξι συνεχόμενους μήνες, οι δύο αγαπημένες φωνές μετέφεραν την άκρως ταιριαστή συνεργασία τους επί σκηνής στη Θεσσαλονίκη και στο «Politia Live Clubbing».

Όπως και στην παραλιακή, τους δύο καλλιτέχνες πλαισίωναν οι «βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας, το συγκρότημα των Kings.

Ο αριθμός των εμφανίσεων που θα πραγματοποιούσαν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα στη Θεσσαλονίκη ήταν εξ αρχής περιορισμένες. Οι δύο τελευταίες νύχτες διασκέδασης είναι προγραμματισμένες για την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, όπου θα δοθεί το μεγάλο φινάλε.

Το φθινόπωρο, ο Γιάννης Πλούταρχος πρόκειται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και να αναλάβει για πρώτη φορά τα ηνία του «Φωταέριο». Το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου θα συνοδεύουν ο Ηλίας Βρεττός και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Kings.

Από την πλευρά της, η Πέγκυ Ζήνα βρίσκεται σε συζητήσεις για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα συμμετάσχει στην πρωτεύουσα. Ταυτόχρονα, αυτές τις ημέρες κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία της με τίτλο «Ο Χρόνος».

Δείτε επίσης: Πρεμιέρα γεμάτη επιτυχίες
για τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα στη Θεσσαλονίκη

Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα - Politia Live Clubbing (2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας