Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τη δισκογραφική επάνοδο του Γιάννη Πλούταρχου.

Το νέο τραγούδι του ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Γιάννης Πλούταρχος και να εγκαινιάσει τη συνεργασία του με τη νέα δισκογραφική στέγη του.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης της δισκογραφίας, που έχει τη δική του σπουδαία πορεία με δεκάδες αγαπημένες επιτυχίες, εντάχθηκε στο δυναμικό της Panik Entertainment Group και συγκεκριμένα στην ετικέτα της Panik Platinum.

Το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου μόλις ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του νέου και πολυανεμενόμενου τραγουδιού του, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Το σίγουρο είναι πως η νέα μουσική πρόταση του Γιάννη Πλούταρχου θα ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα φτάσει στα ηχεία των ακροατών.

Παράλληλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για την πρεμιέρα των εμφανίσεών του, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο», στο Γκάζι.

Τη φετινή σεζόν, ο Γιάννης Πλούταρχος υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου στο πλήρως ανακαινισμένο «Φωταέριο». Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες συναντιούνται επί σκηνής. Πρόκειται για μία μουσική συνύπαρξη που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και να κάνει τη διαφορά αυτό το χειμώνα.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Πλούταρχου και της Μελίνας Ασλανίδου στο «Φωταέριο» είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και θα συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας