Το Βουκουρέστι θα φιλοξενήσει το Γιάννη Πλούταρχο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα κάνει μία μοναδική εμφάνιση σε έναν από τους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ρουμανίας, «ντύνοντας» με τα τραγούδια του την ημέρα των ερωτευμένων.

Ο κατ’ εξοχήν ερωτικός τραγουδιστής θα εμφανιστεί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στο «Sala Palatului» στο Βουκουρέστι, χωρητικότητας 4.060 θεατών και θα παρασύρει το κοινό στα πιο ερωτικά μελωδικά μονοπάτια.

To «Sala Palatului» χτίστηκε το 1959 – 1960 και η σκηνή της κεντρικής αίθουσας έχει συνολικό άνοιγμα 20 μέτρων και μήκος 15 μέτρα. Το μέγαρο χρησιμοποιείται για πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αλλά και για συνέδρια διάφορων διεθνών οργανισμών.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη γειτονική χώρα, όπου αρκετά από τα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί και ο ίδιος έχει φανατικό κοινό.

Sala Palatului - Sala Mare
Η εντυπωσιακή κεντρική αίθουσα του «Sala Palatului» / Φωτογραφία: bucurestiul.ro

Πριν λίγο καιρό, το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας εγκαινίασε τη συνεργασία του με την Panik Platinum.

Το νέο του single έχει τίτλο «Σπασμένη Καρδιά» βρίσκεται σε υψηλές θέσεις στο ελληνικό Airplay Chart και έχει ξεπεράσει τις ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής και τους ο Α.Τ. Το video clip του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Παράλληλα, ο Γιάννης Πλούταρχος συνεχίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Φωταέριο», στη σκηνή του οποίου συναντά τη φετινή σεζόν τη Μελίνα Ασλανίδου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας