Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Παντελή Παντελίδη τόσο επί σκηνής όσο και δισκογραφικά.

Για τον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη, τη συνεργασία τους και τη στάση που κράτησε αρχικά απέναντί του, πριν τελικά αλλάξει γνώμη, μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Η συνεργασία μας αποφασίστηκε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Ο Παντελής ήταν αμφισβητήσιμος από τους περισσότερους στο χώρο μας, αλλά και από μένα τον ίδιο», παραδέχεται.

Πώς άλλαξε γνώμη ο Γιάννης Πλούταρχος για τον Παντελή Παντελίδη;

«Όταν, όμως, συνειδητοποίησα το μεγάλο του ταλέντο, είδα το καινούριο που έφερε ο Παντελής. Μίλησε αμέσως στις καρδιές των ανθρώπων. Με το προσωπικό του μουσικό στιλ ανέτρεψε το μέτρο στο στίχο και παρουσίασε με το δικό του τρόπο μελωδίες που ο κόσμος τις αγάπησε και ταυτίστηκε μαζί τους», εξηγεί ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Τι είχε συμβεί στην πρώτη τους συνάντηση;

«Όταν τον συνάντησα από κοντά, διαπίστωσα πόσο εξαιρετικό παιδί ήταν. Ευγενέστατος. Σεβόταν και το μυρμήγκι. Έχω να σου πω μόνο τα καλύτερα. Και θα επαναλάβω πως ήταν ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παιδί, που κανείς μας δεν το πήρε χαμπάρι από την αρχή», λέει ο Γιάννης Πλούταρχος για τον Παντελή Παντελίδη στο περιοδικό «People».

Η άγνωστη ιστορία του
Γιάννη Πλούταρχου με τον Παντελή Παντελίδη

Γιάννης Πλούταρχος - Παντελής Παντελίδης (new)

Αφήστε το σχόλιό σας