Ο Γιάννης Πλούταρχος μπορεί πριν λίγες ημέρες να έριξε αυλαία στις εμφανίσεις του με την Πέγκυ Ζήνα, όμως πρόκειται να επανέλθει σύντομα δριμύτερος με νέο σχήμα «φωτιά»!

Ο Γιάννης Πλούταρχος αυτή την άνοιξη συνεργάστηκε με την Πέγκυ Ζήνα στο «ΘέΑ» σε ένα σχήμα που κέντρισε τα φώτα εισπράττοντας την αμέριστη αγάπη και προτίμηση του κοινού. Λόγοι υγείας όμως επέβαλλαν στην Πέγκυ Ζήνα να λήξει νωρίτερα τις εμφανίσεις της, έχοντας ως αποτέλεσμα την πρόωρη λήξη της σύμπραξής της με τον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο.

Παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης Πλούταρχος έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά του και στα τέλη του καλοκαιριού αναμένεται να τον δούμε ξανά στο ίδιο νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο «ΘέΑ», με μία νέα συνεργασία έκπληξη.

Κυκλοφορούσε ως φήμη αρκετό καιρό και πλέον ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα. Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Οικονομόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να απογειώσουν τα εναπομείναντα βράδια του καλοκαιριού, έως ότου ο δεύτερος ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο Fever στο πλευρό του Βασίλη Καρρά.

Επίσημη ημερομηνία έναρξης δεν υπάρχει ακόμη, αναμένεται σε λίγες ημέρες, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο καλλιτέχνες θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στα τέλη Αυγούστου!

 

Αφήστε το σχόλιό σας