Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Οικονομόπουλος και επίσημα πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συνεργασία έκπληξη!

Πριν 3 μόλις ημέρες σας ενημερώσαμε για πρώτη φορά για τη νέα μεγάλη συνεργασία που ετοιμαζόταν στην παραλιακή. Γιάννης Πλούταρχος και Νίκος Οικονομόπουλος σε ένα σχήμα φωτιά στο «ΘέΑ»!

Ο Γιάννης Πλούταρχος αυτή την άνοιξη συνεργάστηκε με την Πέγκυ Ζήνα στο «ΘέΑ» σε ένα σχήμα που κέντρισε τα φώτα εισπράττοντας την αμέριστη αγάπη και προτίμηση του κοινού. Λόγοι υγείας όμως επέβαλλαν στην Πέγκυ Ζήνα να λήξει νωρίτερα τις εμφανίσεις της, έχοντας ως αποτέλεσμα την πρόωρη λήξη της σύμπραξής της με τον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο.

Παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης Πλούταρχος έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά του και στα τέλη του καλοκαιριού αναμένεται να τον δούμε ξανά στο ίδιο νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Ποσειδώνος με μία νέα συνεργασία έκπληξη.

Κυκλοφορούσε ως φήμη αρκετό καιρό και πλέον ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα. Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Οικονομόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να απογειώσουν τα εναπομείναντα βράδια του καλοκαιριού, έχοντας μαζί τους το αγαπημένο συγκρότημα Μέλισσες.

Η πρεμιέρα αυτής της μοναδικής σύμπραξης έχει οριστεί για την Παρασκευή 23 Αυγούστου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο έως τις 19 Οκτωβρίου οι… εφτά(!) άντρες θα κάνουν τις νύχτες μας ξεχωριστές!

Γιάννης Πλούταρχος - Νίκος Οικονομόπουλος - Μέλισσες @ Θέα (ανακοίνωση)

Αφήστε το σχόλιό σας