Γιάννης Πλούταρχος και Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησαν χθες βράδυ (23/08) τις εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο «Θέα» εν μέσω αποθέωσης!

Βράδυ ενάρξεων το χθεσινό στα νυχτερινά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης και στον Άλιμο το κοινό είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να απολαύσει τους Γιάννη Πλούταρχο, Νίκο Οικονομόπουλο και Μέλισσες στην πρεμιέρα του σχήματός τους.

Όταν η ώρα έφτασε 1 μετά τα μεσάνυχτα οι δύο λαϊκοί τραγουδιστές ανέβηκαν μαζί στη σκηνή του «Θέα» σημάνοντας και επίσημα την έναρξη της συνεργασία τους. Ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου, «Δε με παίρνει», ενώ το «καλύτερο παιδί» τραγούδησε την «Καλή καρδιά» του συναδέλφου του, με το κοινό να τους αποθεώνει! Ύστερα από ένα μικρό ποτ-πουρί στον ίδιο ρυθμό ο Γιάννης Πλούταρχος, καλωσορίζοντας το κοινό, αποχωρεί και αφήνει τη διασκέδαση στα χέρια του «έμπειρου» πλέον Νίκου Οικονομόπουλου.

Η στιγμή που «σείστηκε» βέβαια το νυχτερινό κέντρο είναι όταν ο Γιάννης Πλούταρχος εμφανίστηκε μόνος στη σκηνή. Η ορχήστρα παίζει μία μικρή εισαγωγή γνωστών αγαπημένων επιτυχιών και αμέσως μετά… «Δε με παίρνει να σου πω, άλλο ένα σ΄αγαπώ»! Πυρσοί, sparklers, κομφετί και πλήθος λουλουδιών κατακλύζουν τα πόδια του αγαπημένου τραγουδιστή.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν στη συνέχεια και πάλι μαζί στην πίστα, τραγουδώντας αυτήν τη φορά πάμπολλες αγαπημένες λαϊκές επιτυχίες, απογειώνοντας τη διασκέδαση.

Αξιοσημείωτη ήταν φυσικά και η παρουσία του αξιαγάπητου συγκροτήματος Μέλισσες, οι οποίοι έδωσαν στη βραδιά τη δική τους ξεχωριστή ποπ νότα.

Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Οικονομόπουλος και Μέλισσες θα κρατούν συντροφιά στα εναπομείναντα καλοκαιρινά βράδια μας, αλλά και στα πρώτα φθινοπωρινά, αφού θα βρίσκονται στο «Θέα» μέχρι τις 19 Οκτωβρίου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αφήστε το σχόλιό σας