Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα θα μοιραστούν τη σκηνή «Posidonio» και η πρεμιέρα τους ορίστηκε! Μάθετε για πότε!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα διασταυρώνονται και πάλι στα νυχτερινά δρώμενα της πρωτεύουσας, τρία έτη έπειτα από την πρώτη τους συνεργασία!

Αυτή τη φορά, τη συνύπαρξή τους θα φιλοξενήσει το νυχτερινό κέντρο του «Posidonio», στο οποίο εμφανίζεται σχεδόν αδιάκοπα ο Γιάννης Πλούταρχος από την άνοιξη του 2015.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μόνο και μόνο η ανακοίνωση της συγκεκριμένης είδησης ήταν ικανή για να προκαλέσει άπλετο ενθουσιασμό στις τάξεις των θαυμαστών των δύο καλλιτεχνών.

Δύο φωνές που αγαπά εξαιρετικά ο κόσμος και τις στηρίζει έμπρακτα σε κάθε βήμα τους, ενώνουν την εμπειρία και τις επιτυχίες τους για να δημιουργήσουν το καλλιτεχνικό σχήμα που θα μονοπωλήσει τις επιλογές.

Στην ομάδα θα συμμετάσχει και το άκρως δυναμικό συγκρότημα των Kings, το οποίο φέρνει το ένα μεγάλο hit μετά το άλλο.

Πότε θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πρεμιέρα των εμφανίσεών τους;

Αρχικά, ειπώθηκε ότι το πρόγραμμα του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυ Ζήνα στο «Posidonio» θα ξεκινούσε στις αρχές του Οκτωβρίου, αφού η τελευταία έχει ενδιάμεσα κανονισμένες εμφανίσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τελικά, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα επισπεύδεται.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα, μαζί με τους Kings, θα υποδέχονται στο γνωστό χώρο της παραλιακής το αθηναϊκό κοινό από τις 30 Σεπτεμβρίου!

 

Κάνετε LIKE στο HIT CHANNEL στο Facebook
για να μένετε ενημερωμένοι με όλα τα νέα!

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας