Τις τελευταίες πρόβες πριν την έναρξη των sold out εμφανίσεών τους κάνουν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα διασταυρώνουν στο «Posidonio» τις καταξιωμένες διαδρομές τους στο ελληνικό τραγούδι και οι πυρετώδεις προετοιμασίες κορυφώνονται.

Τρία χρόνια μετά την πρώτη τους συνεύρεση τους στη σκηνή, οι δύο αγαπημένοι και επιτυχημένοι καλλιτέχνες έδωσαν τα χέρια για να συνεργαστούν ξανά.

Η πορεία τους στη δισκογραφία, οι τεράστιες και ανεξίτηλες στο χρόνο επιτυχίες τους και η ατελείωτη αγάπη που τρέφει για τα πρόσωπά τους το κοινό εγγυώνται ότι όσα θα γίνουν στο «Posidonio» δε θα έχουν προηγούμενο.

Από τις 30 Σεπτεμβρίου, το φθινόπωρο αναμένεται εντελώς… «καυτό» και σε αυτό θα έχουν συμβάλλει ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα.

Αυτό φανερώνεται και από τις προθέσεις του κόσμου για τις εμφανίσεις των δύο καλλιτεχνών που «έκαναν» sold out το πρώτο τριήμερο εμφανίσεων.

Το σχήμα

Στο ίδιο «hot» μήκος κύματος κυμαίνεται και το απροσδόκητο καλλιτεχνικό σχήμα που θα τους πλαισιώνει, το οποίο θα δώσει διαφορετικό νόημα στις νύχτες της πόλης.

Οι Kings, το δυναμικότερο συγκρότημα των τελευταίων χρόνων, θα φροντίσουν για τη διαμόρφωση του κατάλληλου εκρηκτικού κλίματος με τα αλλεπάλληλα mega hits που έχουν στη φαρέτρα τους.

Στο «Posidonio» δίνει «Ραντεβού» και ο Γιώργος Λιάτης. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχει μεταξύ άλλων επίσης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Βασίλης Άνης.

Οι τελευταίες πρόβες

Όλοι τους, λοιπόν, περνούν πάρα πολλές στο «Posidonio» ώστε να είναι όλα έτοιμα στην εντέλεια για το σχήμα που θα μονοπωλήσει στη νυχτερινή Αθήνα.

Τραγούδια, φώτα, ρούχα και σκηνικά εξετάζονται λεπτομερώς μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν τη μεγάλη πρεμιέρα το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου.

Το σκέλος του προγράμματος που περιμένουμε να απολαύσουμε, δεν είναι άλλο από τη συνύπαρξη του Γιάννη Πλούταρχου με την Πέγκυ Ζήνα.

Οι δύο καλλιτέχνες προετοιμάζουν και αυτό το κομμάτι και παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από τις τελευταίες πρόβες πριν την έναρξη των εμφανίσεών τους την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου:

Αφήστε το σχόλιό σας