Την Τετάρτη 2 Ιούλιου, στις 2 το μεσημέρι, στο νέο συναυλιακό hot spot της Αθήνας, Stage Volume 1, έγινε η συνέντευξη τύπου για το Rockwave Festival 2014.

Ένα Rockwave Festival που έχει ήδη συζητηθεί πολύ, ήταν φυσικό να προσελκύσει πολλούς δημοσιογράφους αλλά και φωτογράφους οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο για να απαθανατίσουν γραπτά και με τις κάμερες τους όσα είχε να πει ο διευθυντής της didimusic, Νίκος Λώρης αλλά και ο επίτιμος καλεσμένος του δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Μάκης Μηλάτος.

Μαζί κάνανε ένα ταξίδι στο χρόνο από την πρώτη χρονιά του τότε ονομαζόμενου Rock of Gods Festival έως και σήμερα που το Rockwave Festival διανύει τον 19ο έτος της φεστιβαλικής του ζωής. Μοιραστήκανε ιστορίες κάνοντας μια αναδρομή σε όλα τα σπουδαία ονόματα που έχουν εμφανιστεί στην ιστορία του Rockwave, ενώ υπήρξε εκτενής αναφορά και στον φετινό εναλλακτικό χαρακτήρα του φεστιβάλ.

Στην παρέα τους βρέθηκαν και οι Active Member οι οποίοι θα είναι headliners σε μία από τις 2 σκηνές του φεστιβάλ, ενώ η έκπληξη της συνέντευξης τύπου ήταν ο τηλεφωνικός χαιρετισμός του Eric Burdon σε όσους παρευρέθηκαν. Δεν έλειψαν και τα δώρα στη συγκεκριμένη εκδήλωση μιας και στο τέλος της ανακοινώθηκε πως όσοι γεννήθηκαν στις 12, 13 και 14 Ιουλίου το 1996, (ημέρες που διεξήχθη το Rock of Gods στη Δραπετσώνα) θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το φετινό Rockwave Festival μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας τους.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου:

Μάθε κάνοντας κλικ εδώ πότε θα εμφανιστούν οι καλλιτέχνες, όλο το line up και λεπτομέρειες για το φετινό Rockwave Festival.

Αφήστε το σχόλιό σας