Η καινούρια μουσική συνάντηση των Playmen με την Demy στο «Million To One» έχει το δικό της video clip.

Το νέο hit single από τους κορυφαίους Έλληνες DJs και παραγωγούς, Playmen, είναι εδώ!

Με τη συμμετοχή της Demy, του Andy Nicolas και του MC Timm, το «Milion To One» είναι η επόμενη επιτυχία από τους Playmen που έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κόσμου σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία της.

Το «Million To One» αναδείχθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες στο τραγούδι των ελληνικών ραδιοφώνων με την υψηλότερη άνοδο (highest climber), έχει βρεθεί στην κορυφή των dance τραγουδιών στο ελληνικό iTunes και έχει σκαρφαλώσει έως την 33η θέση του Shazam!

Είναι ένα από τα τρία ολοκαίνουρια τραγούδια του «The Playbook», της συλλογής με όλα τα αριστουργηματικά super hits που δημιούργησαν οι Playmen από το 2008 μέχρι σήμερα.

Από τότε μέχρι και σήμερα, οι Playmen έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν τις μεγαλύτερες και περισσότερες αγγλόφωνες επιτυχίες από κάθε άλλον Έλληνα καλλιτέχνη, μέσα αλλά και έξω από τα ελληνικά σύνορα.

Το video clip για το «Million To One» με τη συμμετοχή της Demy, του Andy Nicolas και του MC Timm γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Σιγάλα και του Γιάννη Μιχελόπουλου.

Πρωταγωνιστούν οι νεαροί Harrison Watson και Inna Berezina. Το συγκινητικό σενάριο βασίζεται σε μία ιστορία του Cameron Covell και ακολουθεί ένα ιδιαίτερο εφηβικό love story.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Αφήστε το σχόλιό σας