Πλατινένιος έγινε ο Χρήστος Χολίδης για ακόμη μία φορά στην καριέρα του!

Ο Χρήστος Χολίδης και η νέα δισκογραφική δουλειά του «Έλεγα» έγιναν πλατινένιοι!

Το ραδιοφωνικό hit «Έλεγα», δίνει τον τίτλο του σε έναν απολαυστικό δίσκο όπου συμπεριλαμβάνονται οι τελευταίες αγαπημένες επιτυχίες του καλλιτέχνη («Έπαθα Και Έμαθα», «Σ’ Αγαπώ», «Μάτια Μου Ατέλειωτα», «Φίλε Μη Ρωτάς» με τον Στ. Γονίδη, «Εσύ Με Συμπληρώνεις», «Έλεγα») μαζί με ολοκαίνουρια ακυκλοφόρητα τραγούδια  («Χ», «Πες Μου», «Με Μισή Καρδιά») και μία ξεχωριστή επανεκτέλεση («Σε Ποια Μέρη»).

Το CD έπιασε την κορυφή των πωλήσεων τόσο στο επίσημο chart της IFPI όσο και στη δημοφιλή υπηρεσία των iTunes από τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να έχει γίνει ήδη πλατινένιο!

Χρήστος Χολίδης - Έλεγα CD - IFPI chart - itunes

Η Minos EMI, η δισκογραφική εταιρεία του Χρήστου Χολίδη, θα πραγματοποιήσει την απονομή για τις πλατινένιες πωλήσεις του «Έλεγα» στο «Akanθus» (στο χώρο του Gazoo) την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Η βραδιά διοργανώνεται σε συνεργασία με γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, με τον Χρήστο Χολίδη να τραγουδά ζωντανά.

Από τις 27 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Χολίδης εμφανίζονται στο «Fever». Μαζί τους η Ήβη Αδάμου.

 

Χρήστος Χολίδης - Έλεγα (CD album cover) - Hit Channel

Μην το χάσετε: Ακούστε το πλατινένιο άλμπουμ του Χρήστου Χολίδη, «Έλεγα», εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας