Πλατινένιο πάρτυ για τη Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή «άλλαξε» μια συνηθισμένη καλοκαιρινή βράδια προσκαλώντας φίλους , συνεργάτες και θαυμαστές σε ένα μεγάλο πάρτι με αφορμή την απονομή του διπλά πλατινένιου album της «ΑΛΛΑΞΑ» και του 11 φορές πλατινένιου «C’EST LA VIE».

Σε μία υπέροχη βραδιά με θέα την Ακρόπολη, λαμπερούς προσκεκλημένους και πολύ μουσική πραγματοποιήθηκε η απονομή και η παρουσίαση των τραγουδιών της Δέσποινας Βανδή για το διπλά πλατινένιο album «ΑΛΛΑΞΑ».

Η δισκογραφική της συνεργασία με τον Φοίβο παρότι δεν «άλλαξε», δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική κατάληξη από την απόλυτη επιτυχία.

Η Δέσποινα Βανδή έχοντας την καλύτερη διάθεση γιόρτασε το album της «ΑΛΛΑΞΑ» έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους, τον Φοίβο, την δισκογραφική της οικογένεια την Spicy, αλλά και όλους εκείνους που τη στήριξαν και συμμετείχαν στην πραγματοποίηση αυτού του album.

Η Δέσποινα και ο Φοίβος παρέλαβαν συγκινημένοι τις πλακέτες από τον Γιώργο Σταμπόλη της SPICY, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην χημεία και την πολυετή συνεργασία των δυο καλλιτεχνών. H Δέσποινα Βανδή με τη σειρά της ευχαρίστησε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα ευτυχής, δήλωσε: «Αισθάνομαι ότι είναι ένας πολύ όμορφος και ολοκληρωμένος δίσκος, είμαστε στη σωστή στιγμή και νιώθω υπερήφανη που μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουμε και είμαστε μαζί με το Φοίβο και σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο μας βήμα».

Οι λαμπερές παρουσίες δεν έλειψαν από τη βραδιά αυτή. Γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα γιορτής χειροκροτώντας με ενθουσιασμό.
Ακροατές του Ρυθμού και φανατικοί θαυμαστές της Δέσποινας βρέθηκαν κοντά της επιβεβαιώνοντας την αγάπη τους για την δημοφιλή τραγουδίστρια.

Το φινάλε της βραδιάς περιλάμβανε ένα μοναδικό live με τις καινούργιες αλλά και παλιές της επιτυχίες που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όσους το παρακολούθησαν…

Αφήστε το σχόλιό σας