Ο Σταμάτης Γονίδης επανέρχεται στη δισκογραφία πιο ανανεωμένος από ποτέ με έναν καινούριο δίσκο γεμάτο μεγάλες συνεργασίες.

Το τελευταίο άλμπουμ του, «Σημεία των καιρών», κυκλοφόρησε μέσα στα τέλη του περσινού Οκτωβρίου. Δεκατρείς μήνες μετά ο τραγουδιστής επιστρέφει «Πλάτη με πλάτη» με ένα νέο cd που θα φέρει πολλές και σπουδαίες δημιουργικές υπογραφές.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στην επερχόμενη δουλειά του Σταμάτη Γονίδη θα συμμετέχουν με τις δημιουργίες τους ο Αντώνης Βαρδής με το Βασίλη Γιαννόπουλο και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Ηλία Φιλίππου. Μία τετράδα πολλών αγαπημένων επιτυχιών που προοιωνίζει τη σύμπραξή της με τον τραγουδιστή με τα καλύτερα.

Δύο από τα τραγούδια του δίσκου μάλιστα προέρχονται από τον ίδιο το Σταμάτη Γονίδη.

Πότε όμως πρόκειται να κυκλοφορήσει o Σταμάτης Γονίδης το 28o (!) (χωρίς να υπολογίζεται το instrumental «Seven Day» και το live «Όλα») προσωπικό άλμπουμ του;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 1 Δεκεμβρίου, με το δίσκο να διατίθεται μαζί με γνωστή Κυριακάτικη εφημερίδα.

Παράλληλα, περιμένουμε να βγει στον αέρα και το video clip της πρόσφατης συνεργασίας του με το Νίκο Βουρλιώτη στο «Φέρ’την εδώ».

Αφήστε το σχόλιό σας