Η PJ Harvey θα μοιραστεί τις άγνωστες περιπέτειές της εντός και εκτός του στούντιο.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την PJ Harvey θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου το 2019.

Το ντοκιμαντέρ «A Dog Called Money» θα σκηνοθετήσει ο φωτογράφος, σκηνοθέτης και συνεργάτης της Αγγλίδας τραγουδίστριας και μουσικού της ροκ, Seamus Murphy.

Η ταινία ακολουθεί τη δημιουργική διαδικασία πίσω από το άλμπουμ «The Hope Six Demolition Project» (2016) της PJ Harvey, κατά κόσμον Polly Jean Harvey, καθώς και τις περιπέτειες της τραγουδίστριας και του σκηνοθέτη στο Λονδίνο, το Αφγανιστάν, το Κόσοβο και την Ουάσινγκτον.

Σε παραγωγή της Pulse Films σε συνεργασία με την Blinder Films και την JW Films, το ντοκιμαντέρ επιλέχθηκε να προβληθεί στο πρόγραμμα Official Panorama Selection στην «Berlinale 2019», που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 17 Φεβρουαρίου.

«Η Polly και εγώ γνωριζόμαστε και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, αρκετά για εκείνη ώστε να ταξιδέψει μαζί μου στο Αφγανιστάν και σε άλλες δύσκολες περιοχές και για μένα να πιστεύω ότι θα φέρει πίσω μαγεία» δήλωσε ο Murphy. «Με προσκάλεσε για να κινηματογραφήσω κάθε στιγμή της ηχογράφησης των τραγουδιών που έφερε πίσω» είπε.

Οι προηγούμενες συνεργασίες των PJ Harvey και του Seamus Murphy ήταν για τρία μουσικά βίντεο για τα τραγούδια «The Orange Monkey», «The Wheel» και «The Community of Hope» από το «The Hope Six Demolition Project».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η PJ Harvey επιβεβαίωσε ότι θα γράψει τη μουσική για τη μεταφορά στο θέατρο της ταινίας «All About Eve» (1950), την οποία θα σκηνοθετήσει Ivo Van Hove («Rent», «Lazarus»).

Το θεατρικό έργο ανεβαίνει τον Φεβρουάριο του 2019 με πρωταγωνίστριες τις Lilly James και Gillian Anderson.

 

Αφήστε το σχόλιό σας