Η Πίτσα Παπαδοπούλου κάνει το μεγάλο comeback στα μουσικά δρώμενα ενώνοντας τις δυνάμεις της με δύο καταξιωμένους δημιουργούς, «γονείς» αμέτρητων επιτυχιών…

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες του λαϊκού τραγουδιού, κάνει τη μεγάλη επιστροφή στο δισκογραφικό προσκήνιο με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι.

Από τη στιγμή που έκανε τις πρώτες εμφανίσεις της στο πάλκο στα θρυλικά «Ξημερώματα» στο πλάι του Γιώργου Ζαμπέτα, ο οποίος ενθουσιάστηκε εξ αρχής από τις ικανότητές της, μέχρι και σήμερα, η Πίτσα Παπαδοπούλου μας χαρίσει μία σειρά μοναδικών επιτυχιών.

Τα «Μη μιλάς», «Θα κάνω ό,τι μου αρέσει»«Θα τα βροντήξω» και «Μια ζωή το καλό παιδί» είναι μεταξύ αυτών.

Ανάμεσα στα άτομα που έχουν εντυπωσιαστεί με τις φωνητικές της δυνατότητες είναι και ο Στέλιος Καζαντζίδης, έχοντάς την κατονομάσει ως μία από τις σπουδαιότερες φωνές. Οι δισκογραφικές συνεργασίες της με τους Τάκη Σούκα, Πυθαγόρα, Τάκη Μουσαφίρη, Γιώργο Μητσάκη, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Άκη Πάνου, Χρήστο Νικολόπουλο, Αλέκο Χρυσοβέργη, Σπύρο Γιατρά, Γιάννη Πάριο και Αντώνη Βαρδή μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα μικρό μουσικό δείγμα από το νέο τραγούδι της Πίτσας Παπαδοπούλου, όπου έρχεται σε λίγες μέρες.

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια αρχίζει μια νέα συνεργασία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου – με τη μεστή και λαϊκή φωνή της όπως τη γνωρίσαμε στα πρώτα της βήματα – και πρώτο δείγμα είναι η όμορφη λαϊκή μπαλλάντα «Λάθος» που θα κυκλοφορήσει από την PRIME PRODUCTIONS.

Hit-Channel.com και δ.τ. Prime Productions

Αφήστε το σχόλιό σας