Ο Pitbull επιμελείται το soundtrack του «Gotti» και συναντά τη Leona Lewis σε ένα από τα τραγούδια του.

Η Leona Lewis ενώνει τις δυνάμεις της με τον ασταμάτητο hitmaker Pitbull στο εκρηκτικό «Amore», το οποίο αποτελεί το μουσικό θέμα της γκανγκστερικής ταινίας με τίτλο «Gotti», με πρωταγωνιστή τον John Travolta.

O Pitbull έχει επιστρέψει για τα καλά και υπογράφει μερικές από της μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς.

Η τελευταία του δισκογραφική κυκλοφορία ήταν η πέμπτη κατά σειρά συλλογή του, το «Greatest Hits» με 13 μεγάλες επιτυχίες.

Στις αρχές του περασμένου μήνα κυκλοφόρησε μαζί με τον φίλο και συνεργάτη του Enrique Iglesias το super hit «Move To Miami», ενώ με αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία η συνεργασία με την Britney Spears και τον Marc Anthony στο «I Feel So Free With You».

Ολόκληρο το soundtrack της ταινίας «Gotti» φέρει την υπογραφή του Pitbull μαζί με τον Jorge Gomez και κυκλοφορεί από τη Sony Music Classical.

Η Leona Lewis έγινε γνωστή όταν έλαβε μέρος στο βρετανικό «The X Factor» και το Δεκέμβριο του 2006, κέρδισε το talent show και ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία.

Μάλιστα, στη διάρκεια του «The X Factor», οι κριτές σύγκριναν τη σοπράνο φωνή της με αυτές των Mariah Carey, Christina Aguilera και Celine Dion.

Τα πρώτα τραγούδια της άρχισαν αμέσως να γίνονται επιτυχίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Φεβρουάριο του 2007, η Leona Lewis υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 9,7 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ με τον Clive Davis, δημιουργό της εταιρείας Arista Records και ο άνθρωπος που ευθύνεται για την καλλιτεχνική πορεία της Whitney Houston.

 

Αφήστε το σχόλιό σας