Το άλμπουμ « Πειράζοντας τη Μελίνα » έχει κατακτήσει τα charts των πωλήσεων πριν ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα!

Μερικά πρώτα μικρά δείγματα (teasers) και μόλις τρία από τα δεκαπέντε τραγούδια του άλμπουμ ήταν ικανά να φέρουν το «Playing with Melina – Πειράζοντας τη Μελίνα» στις πρώτες θέσεις των iTunes charts.

Είκοσι χρόνια μετά το «αντίο» της Μελίνας Μερκούρη 15 Έλληνες καλλιτέχνες «πειράζουν» και παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή σε αγαπημένες ερμηνείες της σπουδαίας ηθοποιού.

Κ. Βήτα, Cayetano, Όλγα Κουκλάκη, Kid Loco, Marsheaux, Mikro, Monsieur Minimal, Niadoka, Nikonn, Nteibint, Papercut, (PH)2, Stavento, Σεραφείμ Τσοτσώνης και Φανταστικοί Ήχοι «πειράζουν» τη Μελίνα…

Από «Τα Παιδιά του Πειραιά» του Μάνου Χατζιδάκι, το κομμάτι που κέρδισε το Βραβείο Όσκαρ Μουσικής το 1960 και το «Αγάπη Που ‘Γινες Δίκοπο Μαχαίρι» από τη «Στέλλα», μέχρι το «Je Suis Grecque» και το «Medea Tango», αγαπημένες και κλασικές ερμηνείες αναμειγνύονται με τη σύγχρονη ματιά των νέων εκφραστών της ελληνικής μουσικής.

Ο δίσκος «Playing with Melina – Πειράζοντας τη Μελίνα» αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 10 Νοεμβρίου από τη Minos – EMI, με το κοινό να έχει τη δυνατότητα ψηφιακής προ-παραγγελίας αλλά και της μεμονωμένης αγοράς τριών μουσικών κομματιών που είναι ήδη διαθέσιμα.

Ο ενθουσιασμός για την ιδιαίτερη δουλειά που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σύντομα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των iTunes charts πριν την επίσημη «απελευθέρωσή» της.

Συγκεκριμένα, στη λίστα με τα κορυφαία άλμπουμ σε πωλήσεις το «Playing with Melina – Πειράζοντας τη Μελίνα» βρίσκεται στην 1η θέση, ενώ τα ρεμίξ των Papercut, Mikro και Kid Loco στα «Αγάπη Που ‘Γινες Δίκοπο Μαχαίρι»«Να Με Θυμάσαι» και «La Fumee des Cigarettes» (Όταν Συμβεί στα Πέριξ) αντίστοιχα, έχουν κυριαρχήσει στις πρώτες θέσεις των μεμονωμένων τραγουδιών με τις περισσότερες πωλήσεις.

Playing with Melina - Πειράζοντας τη Μελίνα (iTunes charts) - Hit Channel
Οι λίστες με τα κορυφαία άλμπουμ αλλά και με τα μεμονωμένα τραγούδια σε πωλήσεις.

Ακούστε τα teasers από το «Playing with Melina – Πειράζοντας τη Μελίνα» εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας