Η Pioneer DJ ανακοίνωσε τoν DDJ-800, μία δικάναλη έκδοση του υψηλής απόδοσης DDJ-1000 controller. Κοστίζει κοντά στα 800 ευρώ και διαθέτει τις ίδιες έγχρωμες οθόνες LED στα jogwheels όπως το 1000 μοντέλο, με τον κεντρικό μίξερ να μιμείται τη διάταξη και τη λειτουργικότητα της σειράς DJM της Pioneer DJ.

Στα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουν το Light/Heavy jog ρυθμού, το οικείο τμήμα Beat FX,16 back-lit RGB pads για τα cues, τα beat jumps, τα FX και την ενεργοποίηση sample, καθώς και η υποστήριξη DVS για το DJ rekordbox.

DDJ-800 controller

Παρόλο που το Beat FX δεν περιλαμβάνει τα κουμπιά Low, Mid και Hi από το DJM, υπάρχει ένα εφέ low-cut echo που ουσιαστικά μιμείται το bass-less echo από την ναυαρχίδα της σειράς. Το Color FX είναι επίσης διαθέσιμο με Filter, Pitch, Noise και Dub Echo όλα επιλέξιμα. Υπάρχουν δύο είσοδοι που μπορούν να αλλάξουν μεταξύ line και phono, καθώς και δύο είσοδοι μικροφώνου και όταν είναι σε αυτόνομη λειτουργία (standalone mode)- δηλαδή δεν είναι συνδεδεμένο με ένα laptop – ο μίκτης θα λειτουργεί, αλλά τα FX είναι απενεργοποιημένα.

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο controller, ο οποίος προσφέρει μια ωραία εναλλακτική home setup λύση έναντι της ακριβής σειράς nxs2, ή μια πιο ελαφριά έκδοση του DDJ-1000, αν χρειάζεστε μόνο δύο κανάλια.

Γράψτε το σχόλιό σας