το τέλειο γυναικείο πρόσωπο σε 19 χώρες του κόσμου

Ο «Ατλας της ομορφιάς» είναι το φιλόδοξο εγχείρημα της Mihaela Noroc, μιας 30χρονης φωτογράφου από τη Ρουμανία που ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο για να αποτυπώσει τα πρότυπα της γυναικείας ομορφιάς σε κάθε ήπειρο.

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της, η Mihaela Noroc φωτογράφισε εκατοντάδες γυναίκες σε φυσικούς χώρους, από τα βάθη των τροπικών δασών του Αμαζονίου μέχρι τους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η φωτογράφος αποφάσισε να φωτογραφίσει συνομήλικές της γυναίκες, γιατί θεωρεί ότι η σύγκριση ανάμεσα στους διαφορετικούς τύπους ομορφιάς είναι πιο εύκολη με αυτό τον τρόπο.

Η Mihaela προσπάθησε να κάνει την κάθε γυναίκα να αισθάνεται ιδιαίτερη και μοναδική, αναδεικνύοντας έτσι τη φυσική ομορφιά και την αυτοπεποίθησή της.

atlas708

«Μερικές φορές έχω μόνο 30 δευτερόλεπτα για να κάνω ένα πορτρέτο, γιατί συναντώ τυχαία στον δρόμο ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Αλλες φορές περνάω περισσότερη ώρα μαζί με το μοντέλο μου, καθώς έχουμε επικοινωνήσει από πριν, μέσω των κοινωνικών δικτύων». Τα ταξίδια της και η επικοινωνία της με τις γυναίκες από όλο τον κόσμο έκαναν τη Μιχαέλα να συνειδητοποιήσει ότι η ομορφιά δεν είναι θέμα καλλωπισμού, χρημάτων και κοινωνικής κατάστασης, αλλά απλώς το να είσαι ο εαυτός σου.Αυστραλία

Αυστραλία

australia_6

Αγγλία

oxford-uk

Νέα Ζηλανδία

maori-new-zealand

ΗΠΑ

san-francisco-california

new-york-usa

harlem-new-york

Κούβα

havana-cuba_1

havana-cuba

Περού

lima-peru

peru_2

colca-valley-peru

Κολομβία

bogota-colombia

colombia_2

medellin-colombia

Ισημερινός

ecuador_2

Χιλή

el-paico-chile

Αμαζόνιος

rio-de-janeiro_0

Μιανμάρ

yangon-myanmar

mawlamyine-myanmar

Ινδονησία

sumatra-indonesia

Κοιλάδα του Θιβέτ

tibetan-plateau-china_1

Ιράν

nasir-al-mulk-iran

iran_7

Αιθιοπία

omo-valley-ethiopia

ethiopia_2

Χώρες της Βαλτικής

baltic-sea

Γεωργία

tbilisi-georgia

Ρουμανία

north-of-romania

maramures-romania_1

Αφήστε το σχόλιό σας