Η P!nk χορεύει με τις σκιές στο παραμυθένιο video clip του «Walk Me Home»

-

Ένα video clip μαγικό σαν παραμύθι.

Η P!nk παρουσιάζει το εκπληκτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Walk Me Home».

Το single υπογράφει η ίδια η τραγουδίστρια μαζί με τους Nate Reuss και Scott Harris, ενώ την παραγωγή του επιμελήθηκαν οι Peter Thomas and Kyle Moorman.

Το «Walk Me Home» είναι το πρώτο δείγμα από το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ «Hurts 2B Human» της P!nk, το όγδοο της επιτυχημένης καριέρας της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου από την RCA Records / Sony Music.

Η P!nk παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το καινούργιο τραγούδι της στα BRIT Awards 2019, τον προηγούμενο Φεβρουάριο, όπου παρέλαβε επίσης το τιμητικό βραβείο «Εξαιρετικής Προσφοράς στη Μουσικής».

Όπως είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό η αντισυμβατική τραγουδίστρια, το video clip του «Walk Me Home» έχει σκηνοθετήσει ο Αυστραλός Michael Gracey, σκηνοθέτης της επιτυχημένης κινηματογραφικής ταινίας «The Greatest Showman».

Η αισθητική και οι δεξιότητες του Gracey αποτυπώνονται στην οθόνη με τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού μιούζικαλ – μικρού μήκος για το «Walk Me Home».

Η P!nk, ντυμένη με ένα κομψό κόκκινο φόρεμα, χορεύει στους άδειους και σκοτεινούς δρόμους ενός μαγικού κινηματογραφικού σκηνικού που θυμίζει έντονα Νέα Υόρκη με στοιχεία άλλης εποχής.

Η άψογη σκηνοθεσία και τα εντυπωσιακά ακροβατικά είναι τα ατού του εκπληκτικού video clip για το «Walk Me Home».

 

Αφήστε το σχόλιό σας