Αρχική People Pink: Το τρυφερό γράμμα που έλαβε από το σύζυγό της Carey Hart

Pink: Το τρυφερό γράμμα που έλαβε από το σύζυγό της Carey Hart

-

Δες και αυτά

Η P!nk και ο Carey Hart κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους μετά από 13 χρόνια γάμου.

Η Pink έλαβε ένα τρυφερό γράμμα αγάπης από το σύζυγό της, τον Carey Hart, με αφορμή την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού σκέλους για την περιοδεία της «Beautiful Trauma Tour».

Η 39χρονη τραγουδίστρια ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα μία φωτογραφία της χειρόγραφης επιστολής, η οποία συνοδευόταν από μία μεγάλη ανθοδέσμη.

«Συγχαρητήρια μωρό! Το μόνο που μπορώ να πω είναι ουάου, είμαι τόσο υπερήφανος που είσαι το συγκεκριμένο άτομα, κατάφερες το αδύνατο. Περιοδεία που έκανε ρεκόρ, άλμπουμ που ανέβηκε στην κορυφή των charts, εκπληκτική μητέρα και στοργική σύζυγος», γράφει ο Carey Hart, ο οποίος συμμετείχε στο music video για το τραγούδι «90 Days» της Pink.

«Είμαι τόσο τυχερός που είμαι συνοδός σου σε όλη αυτήν την εμπειρία. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ανυπομονώ να γιορτάσω τη ζωή μαζί σου μετά την περιοδεία», συνέχισε.

«Σε ευχαριστώ, μωρό μου», απάντησε η Pink μέσω των social media.

«Είπα στο κοινό χθες βράδυ για το γράμμα σου και όλοι αποφασίσαμε ότι η κόλαση έχει επισήμως παγώσει», σχολίασε.

Η Pink και ο Carey Hart έχουν συμπληρώσει 13 χρόνια γάμου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: Τη Willow Sage Hart που είναι 8 ετών και τον Jameson Hart που είναι 2,5 ετών.

Η διεθνή περιοδεία «Beautiful Trauma World Tour» της τραγουδίστριας ξεκίνησε το Μάρτιο του 2018 και ολοκληρώνεται στις 2 Νοεμβρίου, έπειτα από 159 συναυλίες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας