Το αστέρι της P!nk τοποθετήθηκε στη Λεωφόρο της Δόξας.

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, η P!nk απέκτησε επίσημα το δικό της αστέρι στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

«Είναι σουρεαλιστικό. Ήταν ένα ταξίδι που αναπολώ τελευταία, μέσα σε αυτήν καριέρα που κατάφερα κάποιον τρόπο να έχω», ανέφερε η Αμερκανίδα τραγουδίστρια όταν ανέβηκε στο βήμα.

«Υπέγραψα το πρώτο μου δισκογραφικό συμβόλαιο πριν από 23 χρόνια», είπε και στη συνέχεια στάθηκε στις μεγάλες προκλήσεις της πορείας της, όπως την αποχώρηση από ένα γυναικείο συγκρότημα που δε σημείωνε επιτυχία (τις Choice) και την απεξάρτηση από τις ουσίες.

«Πέτυχα αυτό ακριβώς που ήθελα να πετύχω, επειδή πάντα ήξερα ποια ήταν τα δυνατά σημεία μου. Δεν πουλάω σεξ, δεν πουλάω άρωμα, δεν είμαι η ομορφότερη, δεν είμαι καλύτερη», τόνισε η P!nk σε μία συναισθηματική εξομολόγηση.

Pink - P!nk - Hollywood Walk of Fame. - familyjpg
Η P!nk και η οικογένειά της.

«Δείχνω σκληρή και έχω αρκετό ταλέντο να δουλέψω επάνω στη δική μου τέχνη, να προσπαθήσω και να νικήσω. Και φορτώνω, φορτώνω, φορτώνω. Και δεν τα παρατάω», εξήγησε.

«Όταν δεν πουλούσα δίσκους, ξεπουλούσα παρ’ όλα αυτά (εισιτήρια σε) γήπεδα. Δε χρειάστηκα να κερδίσω κανένα διαγωνισμό δημοτικότητας. Ήθελα να είμαι ένας καλλιτέχνης που κάνει περιοδείες και να είμαι τέλεια σε ό,τι κάνω. Σε ηλικία σχεδόν 40 ετών, μπορώ να πω ότι είμαι τέλεια σε ό,τι κάνω», συμπλήρωσε.

Pink - P!nk - Hollywood Walk of Fame - star
Το αστέρι της Ρ!nk

Την εκδήλωση παρουσίασε η Rhana Ghadban, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ.

Στην τελετή μίλησαν επίσης η γνωστή παρουσιάστρια Ellen DeGeneres και η κωμικός Kerri Kenney-Silver.

Το αστέρι της P!nk, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Alecia Moore, βρίσκεται έξω από το «Dolby Theater» του Χόλιγουντ, την τοποθεσία διεξαγωγής των Βραβείων Όσκαρ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας