Η P!nk ανησυχεί ιδιαιτέρως για το μέλλον των παιδιών της, τα οποία δε μεγαλώνει με βάση το βιολογικό φύλο τους.

Οι απόψεις της P!nk για την ταυτότητα φύλου είναι γνωστές και σίγουρα δεν αφορούν μόνο τους άλλους, αλλά την ίδια της την οικογένεια.

Πιστεύει ότι τα παιδιά που έχει με τον σύζυγό της Carey Hart, η εξάχρονη Willow και ο 11 μηνών Jameson, δεν είναι υποχρεωμένα να σκέφτονται τον εαυτό τους με βάση το φύλο που γεννήθηκαν. Μάλιστα όπως αποκάλυψε, ήδη η κόρη της έχει εκφράσει την επιθυμία όταν μεγαλώσει να παντρευτεί μία γυναίκα από την Αφρική.

Δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το γεγονός ότι ο όρος «ουδέτερο φύλο» γίνεται ευρύτερα αποδεκτός λέγοντας πως «βρέθηκα έξω από τις τουαλέτες νηπιαγωγείου και υπήρχε μία επιγραφή «ουδέτερο φύλου», ένα σχέδιο με διαφορετικά σχήματα. Έβγαλα μία φωτογραφία και έγραψα: «Πρόοδος». Νομίζω ότι είναι καταπληκτικό. Μου αρέσει που τα παιδιά μπορούν και συζητούν το θέμα», σχολίασε η P!nk.

Σε δηλώσεις στο «People», η 38χρονη τραγουδίστρια τόνισε ότι «είμαστε μία οικογένεια χωρίς ταμπέλες. Την περασμένη εβδομάδα η Willow μου είπε ότι θέλει να παντρευτεί μία γυναίκα από την Αφρική. Και της είπα: “Σπουδαία, θα μου μάθεις να κάνω αφρικανικά φαγητά;” Κι αυτή μου απάντησε: “Βέβαια μαμά, και θα μένουμε μαζί σου μέχρι το σπίτι μας να είναι έτοιμο…”».

Πάντως ομολόγησε ότι ανησυχεί ιδιαιτέρως για το μέλλον των παιδιών της και παραδέχτηκε ότι θα «ραγίσει η καρδιά της» όταν το μεγαλύτερό της παιδί ανακαλύψει σε τι «κόσμο ζει».

«Έχω ένα κοριτσάκι έξι χρόνων που το μεγαλώνω και την ημέρα που θα καταλάβει τον κόσμο στον οποίο ζει, θα είναι η ημέρα που θα σπάσει η καρδιά μου. Δεν ξέρω ακόμα πώς να της το εξηγήσω. Ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποιος άλλος να μου μιλήσει και να με διδάξει πριν έρθει εκείνη η μέρα», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα:
Η P!nk τραγούδησε κρεμασμένη από γυάλινο ουρανοξύστη

Pink - P!nk - American Music Awards - AMAs 2017 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας